Zanimljivosti

Filip Pat: Prvi put ulazim u rijaliti

Znam da ne bih smeo. Tačnije, ne bih smeo nikako ali, voleo bih da podelim sa vama, sa mojom vernom publikom i fanovima koji su me pratili sve ove godine tokom moje više nego uspešne karijere.
Znam da će ovo za neke od vas biti razočaranje ali verujem da će za moju armiju fanova ovo biti veliki događaj. Vi znate da mnogo putujem. Takođe imam mnogo koncerata i, prosto ne stižem da odgovorim na sva pitanja koja mi postavljete na mom Fan Page-u na Facebook-u, i apsolutno ne stižem da na Instagramu pročitam sve pohvale koje mi upućujete i zato sam se odlučio na ovaj potez!

Nije da neću, ne želim ili nešto slično, jednostavno nemam kad. Popni se na binu, siđi sa bine, izađi, slikaj se, provedi se. Spavaj. Ustajanje, avion, studio, teretana, slikanje sa fanovima, opet teretana, spavanje. Stvarno nemam kad.

Prava je sreća da imam uopšte vremena za sebe i ponekad shopping.
Puno, puno mi je vremena trebalo da kažem DA! Znam, sad mislite da je najveći problem novac. Nije, imam ga dovoljno, zahvaljujući mojoj turbolentnoj ali uspešnoj karijeri koja traje već evo… dugo. I zato, ne. Nije novac u pitanju.
Dugo sam se borio između toga da želim da sve znate, a sa druge strane da ja stvarno nemam vremena da odgovorim na sve vaše komentare i pitanja. I tražio sam način da vam sve to približim. Da znate ko sam, šta sam, šta jedem. Šta volim da obučem. Kako izgledam ujutru, a kako uveče. Koju muziku volim da slušam. S kim se slažem, s kim se ne slažem. Koga uvažavam od koleginica i kolega a koga baš i ne.

Veliku pomoć da se odlučim dali su mi i mediji! Dosta toga, ako ne i sve su ili izmenili ili izmislili. Od naslova u novinama do priča da sam bio sa ovom ili onom. Da sam se penjao na binu polugo, vadio pištolj, pretio fotoreporterima.
Ja prosto nisam takav, dobro možda od toga nešto jeste tačno ali, većina stvari je izmišljena.
Verujem u Boga. Verujem da mi je On pomogao da napravim ovaj korak i odlučim se da kazem Da, produkciji. I verujem da će to biti dobro jer mi je On pomogao.

E baš, baš zato sam rešio da napravim rez. Da se pojavim kao čovek od krvi i mesa sa svim svojim manama i vrlinama, pred mojom armijom i da kažem. Da, to sam ja.

Zbog toga i samo toga, rešio sam da idem na Košutnjak sutra na poziv produkcije. Da, ne isčuđavajte se. Odlučio sam i nema sad nazad. To je moja definitivna odluka. Idem na Košutnjak. Idem. Zna moje dete, znaju moji roditelji i devojka. Znaju svi koji treba da znaju. Znaju i podržavaju me kao i svih ovih godina jer, da nemam podršku, ja ne bih bio to što jesam. I sutra ulazim. Sutra je vreme da me gledate kako ulazim.

Da, sutra uveče ulazim u prvi RTS rijaliti. Kuća Velikog Pata!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

1 Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  • Ateisticni vernik… „Ja prosto nisam takav, dobro možda od toga nešto jeste tačno ali, većina stvari je izmišljena.
    Verujem u Boga. Verujem da mi je On pomogao da napravim ovaj korak i odlučim se da kazem Da, produkciji. I verujem da će to biti dobro jer mi je On pomogao.“
    FILIP PAT Facebook Twitter
    Nepomirljivi sam liberal, ateista, zagovornik građanskog društva. Ne volim tabue. Dakle, u Srbiji manjina! Od prezimena do političkog/životnog opredeljenja.