Zanimljivosti Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

EXIT MAGIČNA KARTICA OTP BANKE NAGRAĐUJE NAJAKTIVNIJE KORISNIKE!

EXIT magična kartica OTP banke svojim korisnicima donosi vredne poklone. Svi registrovani korisnici koji ostvare najveći broj transakcija, svakog meseca dobijaju vredne nagrade, dok će na svaka tri meseca korisnik sa najvećom potrošnjom na kartici biti nagrađen magičnim putovanjem za dvoje! U duhu praznika, prvi dobitnik magičnog putovanja za novogodišnje praznike otputovaće u Beč, dok su u igri i mnogi drugi vredni pokloni – učesnici sa najvećim brojem transakcija u decembru dobiće vaučer jedne robne marke u iznosu od 10.000 din, 2 ulaznice za EXIT festival, 2 tablet uređaja i 20 USB flash memorija!

Razvijena od strane EXIT festivala, u saradnji sa OTP bankom i kompanijom MasterCard, kartica je od ove godine zvanično sredstvo plaćanja na EXIT festivalu. Magična kartica opremljena je savremenom beskontaktnom tehnologijom i omogućava popuste od 5 do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od bioskopa, knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana i prodavnica garderobe. Kompletna lista objekata širom Srbije u kojima se ostvaruju popusti nalazi se na sajtu www.exitmagiccard.rs.

EXIT magična kartica omogućava i trogodišnje besplatne bankarske usluge OTP banke u okviru Free paketa OTP banke. Uz magičnu karticu moguće je plaćanje u zemlji i inostranstvu na svim lokacijama sa oznakom MasterCard, kao i plaćanje putem interneta. Više o kartici pročitajte na: www.otpbanka.rs.

EXIT magična kartica OTP banke biće zvanično sredstvo plaćanja i na EXIT festivalu 2017. i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.