Zanimljivosti Srbija

Dekorativne boje u spreju dostupne i u Srbiji

Restauriranje dekorativnih predmeta ili nameštaja, koji su izgubili svoj prvobitni sjaj, jeste izazov, ali svakako nije nemoguća misija. Kompanija Roma Company na naše tržište donosi boje vrhunskog kvaliteta poznatog britanskog proizvođača Rust–Oleum, a sve ih odlikuje inovativna formula koja će na brz i jednostavan način doprineti lepšem izgledu životnog i poslovnog prostora. Zahvaljujući ovim sprejevima, stari predmeti mogu zablistati novim sjajem ili čak postati novi predmeti, koji neće ostati neprimećeni detalji u vašem prostoru.

Predstavljamo vam 7 originalnih proizvoda u spreju, uz pomoć koga ćete imati mogućnost da stvarate umetnost u svom životnom prostoru.

Sprej boja sa efektom kamena je boja vrhunskog kvaliteta koja formira premaz otporan na grebanje na površinama poput drveta, metala, stakla ili keramike.

Sprej boja sa efektom “sjaj u mraku” je posebna boja u spreju za upotrebu na materijalima poput plastike, drveta, metala koja akumulira svetlost i potom svetli u mraku. Praktično je za upotrebu na prekidačima za svetlo, plafonima, zidovima, postoljima lampi, okvirima vrata itd.

Sprej boja sa efektom školske table stvara snažan, otporan završni sloj sa karakteristikama školske table, na širokom rasponu podloga, uključujući drvo, metal i staklo.

Sprej boja – direktno na vinil je fleksibilna boja namenjena obnavljanju boje na vinilu i tkanini. Sadrži vinil smole koje omogućavaju maksimalnu izdržljivost premaza.

93

Sprej boja sa prirodnim efektom bronze je vrhunskog kvaliteta, brzosušeća, akrilna boja koja može da se upotrebljava na raznim površinama. 

96

Sprej boja – direktno na plastiku obnavlja boju unutrašnjih i spoljašnjih plastičnih površina. Idealno je za plastični nameštaj, plastične saksije, kutije i sl.

92 91

Sprej boja sa efektom matiranog stakla omogućava da napravite efekat prozirnog matiranog stakla na prozirnim površinama, poput staklenih vrata, prozora, krovnih prozora i staklenika.

95 94

Iskoristite besplatne saveta stručnjaka i pronađite ove vrhunske proizvode renomiranog američkog proizvođača Rust-Oleum u maloprodajnim objektima Roma company ili na web adresi www.roma.rs.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.