Zanimljivosti

Čuveni reper Kendrik Lamar ponovo iznenadio fanove

Reebok Classic organizovao je niz događaja koji slave najuticajnije patike ovog brenda, legendarne Classic Leather, koje još od 1983. godine omogućavaju generacijama da iskažu svoj stil. U cilju podsećanja na mesto gde su ove čuvene patike nastale, priređeno je mnogo zanimljivih događaja u Velikoj Britaniji.

Lamar, Mancester 5

U svetski poznatoj Tejt Modern galeriji organizovan je poseban događaj na kome su poznate ličnosti modne i muzičke scene odale počast ulozi koju ovaj model ima u oblikovanju pop kulture decenijama unazad.

Models wearing looks from young British designers at Reebok Classic Leather celebration at Bankside London Se1
Models wearing looks from young British designers at Reebok Classic Leather celebration at Bankside London Se

Nakon toga, u želji da na svom primeru pokaže da je moguće postići uspeh bez obzira na sredinu u kojoj se odrasta, poznati reper Kendrik Lamar je nastavio da širi inspiraciju Classic modela u Mančesteru, serijom iznenadnih pojavljivanja.

632604bf-39c1-428d-a592-2d32f8548731

Reebok i Lamar su svojim dolaskom iznenadili grupu mladih ljudi u lokalnoj zajednici Wonder Inn. Organizovano je druženje sa ciljem da se mladi insprišu da razvijaju neograničen potencijal koji poseduju. Nakon što je neko vreme proveo sa njima, Kendrik ih je pozvao da mu se pridruže u repovanju i recitovanju, što je za njegove fanove bila jedinstvena prilika da se kreativno iskažu.

c7829e8e-7de1-41d3-9e2e-962e0758aa4c

„Muzikom izražavam slobodu, razumevanje, orginalnost. To je ono što definiše i Reebok, za koji me vezuju uspomene još od srednjoškolskih dana kada sam počeo da nosim Classic Leather. To su patike koje se identifikuju sa pop kulturom i dozvoljavaju nam da pokažemo svoj stil i da ostanemo verni sebi“ – izjavio je Lamar ovom prilikom.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.