Zanimljivosti Bosna i Hercegovina

Banja Luka postala prvi grad u Bosni i Hercegovini koji ima svoje „Viber” stikere

Svako kome je Banja Luka draga srcu sada će imati još jedan način da izrazi i podeli ljubav prema gradu na reci Vrbas. „Viber” paket stikera Grada Banja Luke dostupan je za besplatno preuzimanje za korisnike u Bosni i Hercegovini, ističući poznate i omiljene simbole i znamenitosti ovog grada.

Grad Banja Luka i „Viber” prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama – kao i turistima – sa prvim paketom popularnih „Viber” stikera za jedan grad u Republici Srpskoj, odnosno Bosni i Hercegovini. Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada, a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posetiocima da izraze svoju ljubav i osećanja prema Banja Luci.

Uz „Viber” stikere, Banja Luka je prvi grad u Bosni i Hercegovini, odnosno Republici Srpskoj (i jedan od prvih u regiji) koji je pokrenuo vlastitu „Viber” zajednicu, preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski odobren za „Viber” korisnike koji besplatno preuzimaju stikere Grada Banja Luke.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je da se Banja Luka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

Viber stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri, a svaki od njih predstavlja autentično rešenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banja Luku kao otvoren grad i, na određeni način, upotpuniti i ponudu za naše posetioce”.

„Viber” nije samo aplikacija za komunikaciju, već je, u poslednje vreme, postao mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih robnih marki, institucija i lokalnih organizacija.

„Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banja Luka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ovi šarmantni Viber stikeri sigurno će predstavljati novu dimenziju bliskosti i poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji, te će povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dele ljubav prema Banja Luci”, izjavila je Daniela Ivanova, direktorka „Vibera” za poslovni razvoj za region srednje i istočne Evrope.

(Fotografije: Banja Luka „Viber” stiker, 2019; © Rakuten Viber)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.