Zanimljivosti Hrvatska

Avon donacijom od 2 milijuna kuna podržava borbu protiv nasilja nad ženama

Avon i Avon zaklada za žene podržavaju globalni pokret za borbu protiv nasilja u obitelji svojom najvećom ikad jednokratnom donacijom od 2 milijuna dolara.

Jedan milijun dolara donacije odlazi u Vital Voices Global Partnership koji podržava The Justice Institute on Gender-Based Violence, inovativni trening program koji će poboljšati najveći problem s kojim se žrtve nasilja susreću kada se i usude javiti policiji, jer tada prečesto postanu i dvostruke žrtve. Trening će se fokusirati na efikasnu koordinaciju odgovora na nasilje: pravilan odgovor i podršku policije prema žrtvi nasilja, u cijelom svijetu. Drugi milijun dolara bit će doniran u Argentinu, Rumunjsku, Južnu Afriku i Englesku i to Udrugama i potrebitima koji se na prvoj crti bore s nasiljem nad ženama. Ova donacija predstavlja važan dio Avonove borbe da se prestane s nasiljem u obitelji i podrže žrtve, te predstavlja početak nove globalne Avonove podrške kroz sljedeće godine.

Globalna borba protiv nasilja nad ženama

Kao službeni partner International Women’s Day asocijacije, Avon podržava i obvezuje se na javnu podršku za borbu protiv nasilja u obitelji! Avon podržava globalnu kampanju #BeBoldForChange i poziva sve lokalne medije, javne institucije, cjelokupnu hrvatsku javnost, svoje korisnike i Avon Ladies da podrže kampanju i istupaju javno i otvoreno: zajedno u borbi za zaustavljanje nasilja u obitelji!

Klikom na [button link=“https://www.internationalwomensday.com/AvonIWD “ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]LINK[/button] možete dati svoju podršku globalnoj kampanji!

Pozvani ste i sami postati dio Avonove humanitarne obitelji već danas: kupnjom proizvoda sa znakom beskonačnosti koje uvijek možete pronaći u Avonovom katalogu – i vi donirate i omogućujete ovakve globalne, ali i lokalne akcije.

Upravo je lansirana i najnovija narukvica Hartley, čiji cjelokupan neto prihod odlazi u lokalni hrvatski Avon fond za borbu protiv nasilja nad ženama.

Tags

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.