Zanimljivosti Srbija

Nove ekskluzivne fotografije sa snimanja serije „Fear The Walking Dead“

Još svega nekoliko nedelja nas deli od početka emitovanja druge sezone jedne od napopularnijih serija u prethodnoj godini. Premijera prve epizode Fear The Walking Dead biće ekskluzivno prikazana na AMC kanalu u ponedeljak, 11. aprila u 3.00h ujutru, istovremeno sa američkom premijerom. Svi oni koji propuste ovaj termin, imaće priliku da epizodu pogledaju istog dana u 22.00h. U susret premijeri AMC je objavio 29 ekskluzivnih fotografija sa snimanja serije koje možete preuzeti OVDE.

Prva sezona Fear the Walking Dead završena je kadrovima spaljenog i uništenog Los Anđelesa, što je primoralo junake serije da napuste svoj grad, u potrazi za bezbednim utočištem. Druga sezona nas vodi u potpuno drugačije okruženje, na brod po imenu Abigail, usidren na pučini Atlantskog okeana, gde naša porodica nesvesna smrtonosne apokalipse koja ih okružuje, provodi dane u nadi da još uvek postoji grad, država ili nacija koja nije zaražena… neko mesto na planeti do kog zaraza još nije stigla. Međutim, kako operacija Cobalt teče po planu, vojska bombarduje Southland da bi ga “očistila” od zaraženih, terjući ih da se povlače ka moru. Madison, Travis, Daniel i njihove ožalošćene porodice kreću na put ka nepoznatim lukama, ali ubrzo otkrivaju da voda ipak nije ništa bezbednija od zemlje.

Najnoviji promotivni video serije možete pogledati OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.