Svet

Šta znači natpis winnow na bolidima ferarija?

Od sledeće trke Formule 1 za Veliku nagradu Japana u Suzuki, novi natpis krasiće bolide, kombinezone, kačkete, ali i celokupni promotivni materijal najuspešnijeg tima Formula 1 Scuderia Ferrari – mision winnow. Radi se o zajedničkoj globalnoj inicijativi kompanija Philip Morris International  (PMI) i Ferrarija za uključivanje uloge nauke, tehnologije i inovacija kao snažnog pokretača dobrih promena u svakoj industriji.

„Pomoću Misije Winnow želimo da obavestimo svet da smo se promenili, da smo ponosni zbog transformacije koju su zaposleni u PMI ostvarili, kao i da istaknemo svoju posvećenost strogim naučnim dostignućima i inovacijama koji vode ka boljoj budućnosti. Misija Winnow otelotvoruje našu posvećenost poboljšanju u svemu što radimo. Razdvojiti ili odbaciti stare pristupe – to je ono što radimo u PMI. Učimo na greškama iz prošlosti da bismo oblikovali budućnost“,  rekao je Andre Kalancopulos, glavni izvršni direktor PMI.

Kompanija takođe veruje da je od presudne važnosti pridržavati se posvećenosti stalnom napretku putem istrajnog i marljivog stremljenja ka naučnoj i inženjerskoj izvrsnosti. Ova posvećenost i fokus stvaraju paradigmatsku promenu u duvanskoj industriji ka boljoj budućnosti. Misija Winnow pruža uvid u ove dve kompanije koje posluju u sasvim različitim oblastima, ali imaju mnogo toga zajedničkog. Za obe kompanije uspeh je povezan sa strašću njihovih zaposlenih kada je reč o najvišim standardima učinka. Misija Winnow ni sada, a ni u budućnosti neće reklamirati ili promovisati nijedan duvanski proizvod.  

Za više informacija o Misiji Winnow posetite www.missionwinnow.com ili @missionwinnow na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.