Svet

Šoping ture u Beču sa vodičem

Pored brojnih i raznovrsnih tura za obilazak grada u Beču su se zbog velikog broja turista koji dolaze samo u kupovinu dosetili da u ponudu grada uvrste i tzv. šoping-ture sa vodičem. Male radnje koje stoje u senci velikih šoping molova često se teško nalaze pa šoping ture vode do skrivenih radnji u sporednim ulicama.

U fokusu šoping ture „7tm“ stoji živopisna modna i dizajnerska scena sedme bečke opštine, koja važi za bečku Meku za aktuelne modne trendove, kao i okolnih četvrti. Oni koji robuju modi ovde mogu naći brojne radnje sa velikim izborom odeće, cipela i aksesoara svih modnih pravaca. Ovu šoping turu kroz sedmo modno nebo vode iskusne stilstkinje, a ture traju u proseku dva do tri sata i predviđene su za najviše osam osoba.

Na programu ture „Šoping sa Lusi” su prva i sedma bečka opština. Lusi upućuje na skrivene radnje na šarmantan i zabavan način, a pritom govori o austrijskom dizajnu i zanatskim proizvodima – od nakita do odeće, od ukrasa za kuću do kozmetike. Na programu su i gastronomske radnje koje uključuju i austrijske proizvode poput marmelade, sirćeta i čokolade. Ova tura traje oko tri sata i može se prilagođavati prema interesovanjima učesnika koji dobijaju posebne popuste u posećenim radnjama.

Na turi „Tajni šoping” vodič Keti Cimerman vodi do skrivenih prodavnica u gradu, domaćih modnih ateljea i učesnicima otkriva insajderske predloge.

Na turi „Luksuzni šoping” na programu stoje ekskluzivne radnje u centru austrijske prestonice. Osim toga sa Keti Cimerman je omogućen ulaz u ekskluzivni „šoping-hram” Schustermann & Borenstein u koji inače mogu da uđu samo njegovi članovi. Ova tura traje najmanje tri sata i može se rezervisati u kombinaciji sa prevozom od i do hotela uz uslugu korišćenja limuzine.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.