Muzika Svet

Pesma po kojoj ćete pamtiti predstojeće leto: Gromee x INNA – “COOL ME DOWN”!

Gromeex Inna

Vrela muzička kolaboracija stiže nam  iz  susedstva. Vodeći poljski DJ, Gromee i rumunski dance fenomen -INNA , donose nam savršenu pesmu za predstojeće leto, „Cool Me Down“.

Spot za „Cool Me Down“ u režiji NGM Creative i u produkciji Loops production, možete gledati OVDE.

Gromee je oduševljen ovom saradnjom: „Srećan sam što smo INNA i ja snimili pesmu koju sada možemo ponosno podeliti sa čitavim svetom. Nadam se da ćete se osećati kao da ste na najboljoj letnjoj žurci, dok je  budete slušali!“.

Uzbuđena sam zbog saradnje sa Gromee-jem i nadam se da će vas ova pesma naterati da igrate“ uzvraća INNA.

GROMEE

U muzičkoj zajednici u Poljskoj, Gromee (ONESHEET)  je poznat kao „Hit-making machine“, jer je čak deset njegovih singlova dostiglo je platinasti tiraž u matičnoj zemlji pri čemu na servisu Spotify ima 33 miliona streamova i 150 miliona pregleda na You Tube kanalu. Gromee često sarađuje sa međunarodnim izvođačima kao što su Jasper Jenset i Asdis, sa kojima je pravio uspešne kolaboracije, a nastupao je kao headliner na brojnim muzičkim festivalima, uz  imena kao što su: Mariah Carey, David Guetta, Elton John, itd. Svaki njegov singl boravio je na nacionalnoj Top listi Poljske, a neke od njegovih pesama donele su mu i internacionalno prizanje.

Gromee

INNA

Jedna od najinteresatnijih pevačica na svetskoj dance sceni je rumunska zvezda INNA (ONESHEET). Ona je utrla put ka globalnim muzičkim listama hitovima poput „Hot“, „Sun Is Up“ i „Deja vu“, “Nirvana” , a sarađivala je sa imenima poput Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J.Balvin, Yandel i dostizala je vrhove top lista od Japana preko Meksika, Argentine, Španije, Finske, Poljske i Turske. U 2012. godini postala je prva evropska pevačica koja je dostigla milijardu pregleda na You Tube-u- Njen aktuelni singl „Flashbacks“ bio je na prvom mestu radijskih lista u rodnoj Rumuniji, Rusiji, Bugarskoj, Ukrajini, Turskoj, a prešao je 1 milion streamova na servisu Spotify, odnosno 12 miliona pregleda na You Tube-u.

Inna

Datum izlaska: 23.april 2021

Sony Music Poland

ISRC: PLB382000210

Izvor i odgovornost objave: www.menart.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.