Svet Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Nova serija E! kanala o americkoj redakciji Cosmopolitan magazina

Nova dokumentarna serija na kanalu E!, So Cosmo prikazuje surov tempo žena i muškaraca  čija stvarna životna iskustva ispunjavaju stranice Cosmopolitan magazina. Uvek prvi kada su u pitanju noviteti iz sveta muzike, mode, trendova, lepote, seksa i slavnih ličnosti, ovi kreativci ne slede trendove, oni ih stvaraju. Neometan pristup VIP zvezdama koji omogućava Cosmo je uzbudljiv i iscrpljujući, ali šta se događa kada zaposleni zavrede našu pažnju svojim privatnim životom? Gledaoci će imati priliku da vide kako se nose sa stresom kada su gurnuti preko granica sopstvenih mogućnosti . Osmočasovna serija otkriva gledaocima svu glamuroznost i dramatiku iza kulisa tokom susreta sa zvezdama, modnih i reklamnih snimanja sa propusnicom za neometan pristup svemu što će “So Cosmo” premijerno emitovati 24. februara u 20:00 ekskluzivno na kanalu E!.

Pre nego što se detaljno prikaže svet koji predstavlja Cosmopolitan, gledaoci će se upoznati sa nezadrživim i trendi snagama koje stoje iza magazina. So Cosmo: Predpremijerni Specijal upoznaće gledaoce kanala E! sa nekadašnjom glavnom urednicom koja je trenutno odgovorna za glavni sadržaj Hearst Magazines-a, Joanna-om Coles, a tu su i predstavnici mladih snaga koji rade za nju: Diandra Barnwell (brend koordinator), Tiffany Reid (glavni modni urednik), Steven Brown (buking direktor), Evan Betts (fitnes savetnik), Adam Mansuroglu (modni urednik), James Worthington Demolet (odgovorni modni urednik) i Leah Wyar (izvršni urednik za lepotu i negu).  

So Cosmo: Predpremijerni Specijal na kanalu E! emituje se 8. januara u 21:30. Premijerno emitovanje serije So Cosmo zakazano je za 24. februar u 20:00 ekskluzivno na kanalu E!


So Cosmo produkciju radili su Bunim/Murray Production i izvršni producenti Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam, Rob Bagshaw i Melissa Bidwell kao i Joanna Coles i Holly Whidden iz Hearst-a.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.