Svet

Nova Opel Astra osvojila „Zlatni volan 2015.“

A pobednik je: nova Opel Astra! Nova Opelova zvezda u nižoj srednjoj klasi je prepoznata kao dobitnik Oskara u automobilskoj industriji. Pre dve večeri u Berlinu, Astra je osvojila „Zlatni volan“ u svom segmentu. Nova Astra je u prodajnim salonima biće prisutna tek od decembra, a već je prigrabila ovo značajno priznanje, što je čini predodređenom za velike uspehe. Šef Opel grupe, dr Karl-Tomas Nojman (Karl Thomas Neumann) i šefica Opelovog marketinga, Tina Miler (Tina Müller), prisustvovali su ceremoniji u „Axel-Springer-Hausu“, primivši nagradu od glavnih i odgovornih urednika, Marion Horn (Bild am Sonntag) i Bernda Vilanda (Bernd Wieland) (Auto Bild). „Zlatni volan“ se dodeljuje zajednički od strane dve publikacije. Žiri sastavljen od čitalaca, stručnjaka i poznatih ličnosti kao što je trkačka legenda Valter Rerl (Walter Röhrl), bira najbolje novajlije godine nakon obimnih test vožnji.

2015 11 12_Nova-Astra-Zlati-volan-2015-2

„Najvažnije priznanje za najbolji Opel koji smo ikada napravili! To je najvažniji automobil u našem proizvodnom portfoliju. Mi u Opelu možemo biti izuzetno ponosni na ovaj „Zlatni volan“. On dokazuje da se sav naš trud isplatio. Nova Astra je sinonim za malu masu, visokoefikasne motore, bolji paket, elemente iz klase luksuznih automobila, postavljanje trendova u sferi konektivnosti i kvalitet za primer“, rekao je slavljenik, dr Nojman, na ceremoniji dodele nagrade.

2015 11 12_Nova-Astra-Zlati-volan-2015-1

Šefica Opelovog marketinga, Tina Miler, je dodala: „Naša nova Astra predodređena za uspeh u svakom smislu, kao što se moglo uvideti iz videa „Kvantni skok“. Mi smo već primili više od 40.000 porudžbina za novu Astru. Sada smo dobili i ovo veoma posebno priznanje. Svi možemo da budemo zadovoljni postignutim. Opel je ponovo „neko“, sa Astrom kao našom zvezdom vodiljom!“

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.