Svet

Nagradni konkurs za najbolji multimedijalni projekat

Bečka Privredna agencija već sedmi put raspisuje konkurs za najbolji multimedijalni projekat kome će biti dodeljena „Content“ nagrada. U obzir dolaze kreativni proizvodi i usluge iz multimedijalnih i digitalnih oblasti. Fokus je posebno na dodirnim tačkama tehnologije i kreativnosti, što predstavlja jedno od najvažnijih polja delovanja bečke kreativne i medijske privrede u budućnosti.

CAContentAwardFlyerA6webansicht5

Na ovom nagradnom konkursu mogu učestvovati projekti iz oblasti igrica, digitalnih ekspermentalnih i animiranih kratkometražnih filmova, mobilnih aplikacija, zvučne i vizuelne produkcije kao i digitalne kontent-produkcije.

Projekti se nagrađuju sa po 5.000 evra, s tim što se pet projekata sa koncentracijom na rodnu ravnopravnost koje su osmislile osobe nežnijeg pola nagrađuju sa po još 1.000 evra. Pored toga partneri agencije dodeljuju nagrade sa reklamnom vrednošću od preko 100.000 evra.

Preduzeća i pojedinci mogu svoje inovativne projekte i ideje da pošalju najkasnije do 25. januara 2016. godine, kada će ih ocenjivati stručni žiri.

Više informacija o naradnom konkursu može se naći na adresi www.contentaward.at.

Slika: © www.contentaward.at

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje