Svet Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

MTG World postaje Viasat Word

Ponosni smo što možemo da objavimo da smo promenili naziv kompanije u Viasat World. Viasat je dugogodišnji brand za naš portfolio dokumentarnih, filmskih, sportskih i digitalnih kanala u celom svetu i promenom imena kompanije, još više smo približili naše kanale i proizvode u televizijskom i poslovnom smislu.

CaptureaZajedno sa svojim međunarodnim partnerima, Viasat World distribuira 27 pay TV kanala u 47 zemalja u Skandinaviji, Srednjoj i Istočnoj Evropi, Rusiji i Zajednici nezavisnih država, Turskoj, Africi, Izraelu i Sjedinjenim Američkim Državama. Sadržaj koji nudimo obuhvata spektar od istorijskih i dokumentarnih emisija, do filmova i TV serija. Našim gledaocima, takođe, nudimo i kvalitetan sportski program – od tradicionalnih sportova, do sadržaja iz sve popularnije oblasti e-sportova i online igara.

Viasat World je jedan od vodećih distributera zabavnih kanala i sadržaja od 2003. godine, a nezavisna kompanija je od oktobra 2015. Kompanija je prethodno bila deo međunarodne grupe za distribuciju digitalnih zabavnih sadržaja – Modern Times Group.

Promena našeg korporativnog brenda u Viasat World je logičan korak na daljem razvojnom putu nezavisnog distributera programa. Širom sveta, ljudi uživaju u zabavi koju pružaju naši Viasat brendovi, te će nam usklađivanje našeg korporativnog brenda sa brendovima naših kanala, omogućiti da jednostavnije komuniciramo, što će biti od koristi, kako našim poslovnim partnerima, tako i našim gledaocima“, izjavila je Irina Gofman, predsednica Grupe i  izvršni direktor kompanije Viasat World. Naš logo, kao i grafički standardi, dostupni su na novom korporativnom sajtu – www.viasatworld.com.

Viasat World je internacionalna kompanija koja nudi zabavni sadržaj putem TV kanala i interneta. Naši brendovi uključuju dobro poznate TV kanale, kao što su Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature i TV1000.

Celokupnu listu kanala koje imamo u svojoj ponudi možete pogledati na: www.viasatworld.com.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.