Svet

Microsoft predstavio sveobuhvatnu viziju sajber-sigurnosti

Generalni direktor Microsoft-a, Satya Nadella, predstavio je na Government Cloud Forumu, novi, holistički pristup obezbeđivanja podataka u digitalnom okruženju.

Svakodnevni život, koji danas u sve većoj meri definišu konstantna mobilnost i razmena informacija i podataka u cloud-u, zahteva i adekvatan odgovor na sve pretnje sa kojima se susrećemo u takvoj sredini. Microsoft je kao odgovore na takve izazove ponudio nova rešenja u najefikasnijoj i najsigurnijoj platformi do sada, koju zajedno čine Windows 10, Office365 i Azure.

Satya-for-slideshow1-640x427

„Verujemo da je novi sigurnosni pristup potreban na svim nivoima, u svetu koji se sve više bazira na mobilnosti i poslovanju u cloud-u. To podrazumeva postavljanje poverenja u središte naše tehnologije, tako da možemo da osnažimo svakog pojedinca i svaku organizaciju na planeti da postigne više, što je i osnovna misija Microsoft-a“, izjavio je Satya Nadella.

Za više informacija i detalja o novim Microsoft rešenjima za sigurnosti u sajber okruženju, molimo posetite zvanični Microsoft blog.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.