Muzika Svet

Little Mix devojke slave desetogodišnjicu grupe albumom „Between Us“!

Globalno najpopularnija ženska pop grupa, Little Mix, objavila je album najvećih dosadašnjih hitova , “Between Us” (Sony Music UK). Posebni bonus od pet  novih pesama  otvara novo poglavlje u karijeri ove grupe koja sada nastavlja kao trio!

Little Mix ove jeseni  obeležavaju ozbiljan jubilej, deset godina postojanja i baš tim povodom nedavnoje izašao  album njihovih najvećih hitova  „Between Us“. Na albumu se nalaze singlovi koji su zaposeli vrh britanske liste singlova: „Wings“, „Black Magic“, „Shout Out To My Ex“ i „Sweet Melody“, ali i veliki hitovi „Touch“, „Move“, „Power“, „Salute“, “Woman Like Me” i „Heartbreak Anthem“. Pravi poklon vernim fanovima je dodatak od pet novih kompozicija  koje su devojke   snimile u proteklih par meseci, po prvi put kao trio.Među novim pesmama nalazi se i aktuelni singl grupe,”No”.

Singl „No“  zajedno su napisale Jade, Perry i Leigh-Anne u saradnji sa hitmejkerima, Kamille, MNEK i Tre Jean-Marie. To je moderni electro-pop banger, koji dolazi sa remiks verzijom koju potpisuje Galantis.

Znale smo da ova pesma mora biti singl. To je klasična Little Mix numera, ali donosi i neke nove elemente„, objašnjava Leigh-Ann. 

I posle deset godina, volimo da budemo  u studiju i snimamo nove stvari pogotovo kad je u pitanju pesma koja je tako kreativna i puna energije kao što je „No„“, izjavila je Perry Edwards.

LITTLE MIX-BETWEEN US (deluxe verzija) redosled pesama:

1.Shout Out to May Ex

2.Black Magic

3.No (Explicit)

4.Touch

5.Love (Sweet Love)

6.Wings

7.Woman Like Me (Explicit)

8.Power

9.Sweet Melody

10.No More Sad Songs

11.DNA

12.Secret Love Songs

13.Move

14.Salute

15.Break Up Song

16.Between Us

17.Secret Love Song, Pt.II

18.Holiday

19.Hair

20.Reggaeton Lento (Remix)

21.Confetti (Explicit)

22.Heartbreak Anthem

23.Kiss My (Uh Oh)

24.Cut You Off

25.Trash

26.Wasabi (Explicit)

Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock i Perrie Edwards su odane imenu Little Mix već deset godina  i najvećim  delom zaslužne za epitet najpopularnije svetske ženske grupe. Grupa je do sada prodala 60 miliona ploča i diskova, i privukla ozbiljnu bazu do 20 miliona slušalaca po podacima servisa Spotify. Spotovi Little Mix premašuju 6 milijardi pregleda, a singlovi preko 14 milijardi strimova. 

Tekuća godina, pored svih izazova koje je nosila, donela je grupi najveća priznanja do sada, uključujući i nagradu BRIT za najbolju britansku grupu, ali i sertifikat da su njeni singlovi proveli 100 nedelja među prvih deset mesta na UK Singles Chart, što je najveći uspeh jedne ženske grupe.

Prethodni studijski album grupe, šesti po redu, „Confetti“ (2020, Sony Music UK) iznedrio je singlove koji su prodati u preko 4 miliona primeraka, a saradnja sa Davidom Guettom i Galantisom u sjajnom singlu „Heartbreak Anthem“ premašio je 400 miliona strimova.

Little Mix će narednu, 2022. godinu provesti na putu sa „Confetti“ turnejom.Grupa je upravo nagrađena MTV EMA 2021 nagradom za najbolju britansku&irsku grupu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.