Svet

Kraj kultne serije na kanalu E!: Fashion Police-The Farewell

Nakon više od dve decenije neprestanog smeha i nezaboravnih trenutaka, originalna zabavna franšiza televizije E!, za čiju produkciju je zadužen Wilshire Studios, odjaviće se sa “Joan Rangers” poslednji put kada specijal Fashion Police: The Farewell bude emitovan 29. novembra u 21:00.


Vođena legendarnom komičarkom i ko-autorom serije Joanom Rivers od svog osnivanja 1995, Fashion Police je zauvek promenila dijalog u savremenoj pop kulturi – pokrivajući svaku značajnu dodelu nagrada i modni događaj kroz objektiv svog jedinstvenog stava – razumljivim, pouzdanim i šaljivim komentarima. Nakon Joanine smrti 2014, franšiza nastavlja s blagoslovom njene kćerke i izvršnog producenta Mellise Rivers, koja je postala jedan od domaćina 2015. Pouzdani deo sadašnje ekipe su Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leaks i Margaret Cho. Tokom proteklih 20 godina, šou je ugostio neke od najpriznatijih imena iz sveta mode, zabave i sporta, od Gigi Hadid i Nicki Minaj do Laile Ali i Marthe Stewart, koji su se pridružili emisiji Fashion Police da bi nas nasmejali i diskutovali o svojim najvećim modnim promašajima i uspesima.

“Fashion Police bio je glavni crveni tepih koji se preko dve decenije prostirao preko zabavljačkog pejzaža”, kaže Adam Stotsky, predsednik kanala E! “Joanin bez-dlake-na-jeziku stil podstakao je franšizin pametan pristup modi i komediji, i mi smo neverovatno ponosni njegovim dugotrajnim uspehom. Takođe smo izuzetno zahvalni ekipi koju predvodi Melissa, kao i Giuliani, Bradu, NeNe, Margaret i kompletnom Fashion Police timu, koji su nas neprestano zasmejavali i omogućili da ova epohalna franšiza bude jedinstvena.”

 “Zahvalni smo kanalu E! jer je imao viziju da prepozna potencijal Fashion Police, emisije koja je promenila kako industriju zabave tako i modne trendove”, kaže Melissa Rivers. “Istinsko mi je zadovoljstvo što sam deo ovog nasleđa.”

Izvršni producent serije Melissa Rivers biće domaćin specijala, a tu su i voditelji Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes i Margaret Cho. Mreža će obeležiti franšizu sa Fashion Police: The Farewell, omogućivši podsećanje na nezaboravne trenutke ovog šou programa iz ugla mnogih poznatih lica koja su se našla na setu i žestokim raspravama o modi koje su usledile. Gledaoci takođe mogu da očekuju neke od najsmešnijih, najzanimljivijih šala i omiljenih segmenata među kojima su “Bitch Stole My Look”, “Guess Me From Behind” i “Starlet or Streetwalker”, a tu su i brojna poznata lica koja će se pojaviti tokom proslave serije koja je izvršila revoluciju u svetu mode. Specijal će povesti gledaoce iza scene i omogućiti pogled iz ugla gostiju i ekipe, i emitovati neobjavljeni snimak iz ove revolucionarne serije – nikada prikazanu epizodu iz osamdesetih sa Joan i ekipom.

Kao sveobuhvatno, multi-platformsko odredište za sve ono što ide uz pop kulturu, E! će nastaviti da isporučuje jedinstveno iskustvo sa crvenog tepiha i prve analize sa svih modnih dešavanja svojim prepoznatljivim, zabavnim i promišljenim stilom, kao i komentarisanjem pop kulturnih dešavanja tokom sezone crvenog tepiha 2018, uključujući Live from the Red Carpet i preko sveobuhvatnih digitalnih i društvenih platformi brenda. U nastavku, E! News Look Book vraća se sa osvrtima na stilsku evoluciju današnjih najvećih imena u pop kulturi i svetu mode, i komentarima pojavljivanja na crvenom tepihu nekih od najpoznatijih holivudskih imena.

“Joan Rangers” mogu da podele svoje favorite iz serijala Fashion Police na Twitteru, Instagramu i Facebooku, koristeći hashtag #FashionPolice. 

Za produkciju Fashion Police zaduženi su Wilshire Studios. Melissa Rivers, Lisa Bacon i Gary Snegaroff su izvršni producenti.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.