Svet

Kaspersky Lab predstavlja Heroes of the Storm

Kaspersky Lab: Neverovatna ponuda za neverovatne heroje

Ovog leta, ljubitelji video igara mogu da iskoriste specijalnu ponudu koju su spremile kompanije Kaspersky Lab i Blizzard Entertainment. Svako ko kupi program Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 ili Kaspersky Total Security – multi-device u prodavnicama ili putem interneta, dobiće specijalan poklon: neverovatne dodatke za igricu Heroes of the Storm™, koju je napravila kompanija Blizzard Entertainment – među dodacima su heroj Muradin Bronzebeard i Magni Muradin tema, koji mogu biti odabrani u igrici.

Heroes of the Storm je besplatna onlajn igrica u kojoj se brojni Blizzard-ovi junaci timski bore protiv neprijatelja. Timovi heroja i zlikovaca iz serijala Blizzard-ovih video igara, kao što su Warcraft®, StarCraft® i Diablo®, ulaze u jedan zajednički svet i nailaze na izazove na različitim bojnim poljima, koja utiču na strategiju i način na koji se ova igrica igra.

Kaspersky Lab predstavlja Heroes of the Storm
Kaspersky Lab predstavlja Heroes of the Storm

Gejmeri, koji kupe bezbednosne proizvode kompanije Kaspersky Lab, dobiće prvoklasnu zaštitu od svih vrsta savremenih sajber pretnji sa kojima se mogu susresti prilikom svakodnevnog korišćenja računara. Sajber kriminal više ne predstavlja samo krađu šifara za bankovne račune i dosađivanje spam porukama, već je postao ozbiljan problem i za gejmere. Kompanija Kaspersky Lab je, do ovog trenutka, registrovala više od 4 miliona različitih malver programa koji napadaju isključivo gejmere. Gejmeri treba da urade sve što je u njihovoj moći da se zaštite od mogućih pretnji.

„Programi Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 i Kaspersky Total Security – multi-device odlično razumeju potrebe gejmera”, izjavio je Petar Aleškin (Peter Aleshkin), menadžer marketing sektora za krajnje potrošače na tržištima koja su u razvitku. „Ovi programi imaju poseban režim koji se zove ’Game Mode’, koji, kada se aktivira, omogućuje programu da radi uz minimalne smetnje, umanjuje trošenje sistemskih resursa i isključuje notifikacije kada se igrica pokrene”.

Specijalna ponuda za igricu Heroes of the Storm će biti aktuelna od juna do avgusta u Južnoj Americi, Bliskom Istoku, Africi, Turskoj, istočnoj Evropi, Belorusiji, Ukrajini i Moldaviji.

Dodatne informacije možete pronaći na stranici http://me.kaspersky.com/en/Heroes-Of-The-Storm.

O kompaniji Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je najveći svetski privatni prodavac bezbednosnih rešenja za krajnje korisnike. Kompanija je rangirana među četiri najbolja svetska proizvođača bezbedonosnih rešenja za krajnje korisnike (IDC,2014). Kompanija Kaspersky Lab je, još od 1997,  inovator u oblasti IT bezbednosti i pruža efektivna digitalna bezbednosna rešenja i informacije o pretnjama za velike kompanije, mala i srednja preduzeća i potrošače. Kaspersky Lab je internacionalna kompanija koja posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta, pružajući zaštitu za više od 400 miliona korisnika širom sveta. Saznajte više na www.kaspersky.com

O kompaniji Blizzard Entertainment, Inc.

Najpoznatija po svojim hit igrama, među kojima su World of Warcraft®, Warcraft®, StarCraft® i Diablo® franšize, Blizzard Entertainment Inc. (www.blizzard.com), deo kompanije Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), je jedan od najpoznatijih proizvođača i izdavača video igara i kompanija koja je napravila neke od najboljih video igara do sada. Kompanija Blizzard Entertainment ima čak 19 video igara koje su u određenom trenutku bile najpopularnije, kao i veliki broj osvojenih nagrada za video igru godine. Usluga kompanije za igranje video igara onlajn, Battle.net®, jedna je od najvećih na svetu, sa više miliona aktivnih igrača.

*Prodaja i/ili preuzimanja. Zasnovano na internim podacima kompanije i izveštajima ključnih partnera za distribuciju.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

1 Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.