Svet Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Kanal E! uživo sa crvenog tepiha

Čuvena emisija kanala E! Live From The Red Carpet (Uživo sa crvenog tepiha) naći će se na licu mesta tokom 23. izdanja dodele SAG nagrada, Američkog udruženja filmskih glumaca, u nedelju  29. januara u ponoć, uz reprizu 30. januara u 16:00. To je jedan od najpopularnijih događaja u sezoni nagrađivanja i privlači najznačajnija imena iz sveta filma i televizije. Kanal E! će uživo prenositi zbivanja sa crvenog tepiha i doneti najnovije tračeve i najaktuelnije modne informacije dok zvezde budu pristizale u svom najboljem izdanju. Kako se interesovanje i nestrpljenje bude primicalo vrhuncu, kanal E! će ovekovečiti svaki nezaboravan trenutak, uključujući ekskluzivne intervjue i komentare stručnjaka sa ove glamurozne večeri.

Jan. 31, 2016 – Los Angeles, California, U.S. – Queen Latifah arrives for the 2016 SAG Awards at the Shrine Auditorium. (Credit Image: © Lisa O’Connor via ZUMA Wire)

Voditelji  Đuliana Rančić i Bred Goreski, zajedno sa Zuri Hol, doneće fanovima uvid u svet poznatih “iz prvog reda”, uz dodatnu podršku sajta eonline.com i društvenih mreža.

Izveštaj sa crvenog tepiha nastaviće se u emisijama: E! News (E! Vesti) 30. januara u 21:00 i Fashion Police  (Modna policija) u sredu 01. februara u 21:00 sa specijalnom gošćom glumicom Džuli Benc.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.