Svet

Game City u Beču

Kompjuterske igrice i tehnička oprema koje su nedavno predstavljene na skupovima E3 u Los Anđelesu i Gamescom u Kelnu stižu i u Beč. Festival Game City koji se održava ispred i u prostorijama skupštine Grada Beča počinje 18. oktobra 2019. godine.

GAME CITY 2018
Wiener Rathaus, Wien, 21.10.2018

Na najvećem gejmerskom skupu u Austriji oko 90 izlagača predstaviće svoja inovativna rešenja i dostignuća u gejmingu. Na štandu Xbox-a posetioci će moći da se zabave na čak 37 gejming-stanica i da se premijerno okušaju u nekoj od igrica kao što su LEGO Speed Champions ili NBA 2k20. Na štandu kompanije Nintendo Super Mario će pozdraviti sve obožavatelje, a pored najnovijih igrica sa ovim likom ljubitelji avanture moći će da se oprobaju u poslednjoj verziji igrice o poznatoj princezi Zeldi. Osim toga kompanija HP predstaviće jedinstveni laptop sa dva displeja koji je razvijen isključivo u gejmerske svrhe.

Buntes Treiben bei der Game City im Festsaal des Wiener Rathauses

Pored toga biće organizovane različite radionice i predavanja, pre svega o trenutnoj situaciji i budućnosti sveta igrica kao i o odgovornom pristupu prema gejmingu. Pogledom kroz VR-naočare publika će biti u prilici da se upozna sa radom UNICEF-a širom planete. Ova svetska organizacija predstaviće svoje aktivnosti u oblasti digitalnog učenja i razvoju ideje o primeni blokčejn tehnologije u humanitarne svrhe.

Skup traje do 20. oktobra 2019. godine.

Link: https://www.game-city.at

Fotografije: 

Foto 1 – © www.game-city.at

Foto 2 – © wienXtra / dawid michulec

Foto 3 – © www.game-city.at

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.