Svet

Dolce&Gabbana kreirali tijaru za Operski bal u Beču

Svake godine kompanija Swarovski sarađuje sa međunarodno priznatim dizajnerom u izradi tijare za debitantkinje na Bečkom operskom balu. Tijaru za Operski bal 2018. godine dizajnirali su kreatori Dolce&Gabbana, a kao inspiracija poslužila im je Mocartova opera „Figarova ženidba“. Tijara sadrži 702 Swarovski kristala.

Kreativna saradnja kompanije Swarovski i Bečkog operskog bala datira iz 50-ih godina 20. veka. „Drago nam je što smo uspeli da pridobijemo naše dugogodišnje partnere Dolce&Gabbana za izradu tijare. Od 50-ih godina prošlog vela debitantkinje nose Swarovski tijaru i svaku put smo iznova počastvovani što možemo da nastavimo ovu tradiciju sa vrhunskim dizajnerima“, izjavila je Nadja Swarovski, član izvršnog odbora kompanije.

U Bečkoj državnoj operi svake godine se priređuje Operski bal koji u proseku broji 5.000 posetilaca, a prati ga skoro 1,5 miliona gledalaca. Operski bal je poznat žirom sveta kao tradicionalni Bečki bal i okuplja predstavnike kulture, privrede, politike, sporta i zabave.

Copyright: Dolce&Gabbana

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.