Najave Svet

Dokumentarna serija o Maraji Keri od 11. decembra na E! kanalu

Dokumentarna serija od osam epizoda približiće publici život super zvezde, uspon profesionalne karijere i komplikovane privatne odnose.

NUP_174167_0229
Serija Mariah’s World (Marajin svet) na kanalu E! omogućiće ljubiteljima, poznavaocima i manje upućenim gledaocima da zavire u život nagrađivane pevačice, kompozitora i legende Maraje Keri. Tokom osam epizoda, Maraja se susreće sa prezauzetošću i nedostatkom vremena dok polazi na svetsku turneju, planira venčanje i obavlja ulogu brižne majke svojim blizancima. Mariah’s World imaće premijeru na kanalu E! 11. decembra u 20:00. Dokumentarna serija će zahvaljujući kanalu E! istovremeno biti emitovana na 15 internacionalnih televizija širom Severne Amerike, Evrope, Azije, Australije, Novog Zelanda, Afrike i Latinske Amerike. 

Kada  Maraja  nije prezauzeta svetskim turnejama ili uživanjem u luksuznim kupkama sa dijamantima, ona revidira profesionalnu karijeru i dovodi Stelu Buločnikov na mesto svog novog, beskompromisnog menadžera. Stela je rešena da preuzme kormilo i pritegne stvari, što neke iz Marajine  velike pratnje, koju između ostalih čine kreativni direktor, frizeri, šminkeri i igrači, dovodi do ludila. Deo Stelinog zadatka je da Marajinu  karijeru podigne na još viši nivo, uključujući i njenu prvu svetsku turneju nakon više od decenije. U timu koji čine jake ličnosti, sukobi su česti a tenzije povećane, što ostavlja divu kao na iglama. Prioritet u Marajinom  životu je vreme koje provodi sa svojom decom, i ona će joj se pridružiti i na turneji. Između uloge majke i napornog rada kako bi svake večeri na sceni pružila svoje najbolje izdanje, ona pokušava da nađe vreme i za planiranje venčanja. Izvan bliceva i obožavatelja, Mariah’s World je bajka za koju bi mnogi poželeli da je njihova stvarnost.

NUP_172939_0156.JPG
Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena, sa više od 220 miliona prodatih albuma i osamnaest singlova na prvom mestu slušanosti,  najviše za jednog solo izvođača u istoriji, Maraja Keri je blistavi talenat koji oduševljava publiku već četvrt veka. Kao pevačica, kompozitor i producent, Kerijeva je vlasnik pet Gremi nagrada, 21 Američke muzičke nagrade i 14 Bilbordovih muzičkih nagrada. Ona je dobitnik prestižne BMI (Broadcast Music Inc.) Icon Award, među mnogim drugim nagradama, i proglašena je za Bilbordovog izvođača decenije, a dobitnik je i World Music Awards za najprodavanijeg ženskog izvođača milenijuma. Maraja Keri  u svojoj vitrini ima i Congressional Award, velikodušno poklanjajući svoje vreme i energiju različitim filanstropskim organizacijama kao što su Save the Music, World Hunger Relief, Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, koji je 2006. godine Wish Icon Award nazvao po njoj i trajno je ustanovio pod nazivom Mariah Carey Wish Icon Award.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.