Svet

DARA – Bugarska pop zvezda kreće u osvajanje Evrope

Veliko otkriće najnovije sezone X faktora Bugarska , DARA  je već jedna od najuzbudljivijih novih izvođača u nama susednoj zemlji.

dara-naslovnica

DARA poseduje sve kvalitete prave poz zvezde- neverovatnu ličnost, izuzetno upečatljiv vokal i odličan izgled. Već u prvom nastupu u muzičkom takmićenju, pokazala je da ima taj „sledeća velika stvar“ kvalitet, što su odmah osetili i sudije, publika, kao i čitava muzička industrija.Njen debitatski singl na maternjem jeziku, „K’vo Ne Chu“ bio je jedan od najiščekivanijih izdanja 2016. godine, pa ipak je njegov uspeh iznenadio i premašio sva očekivanja! Pesmu su napisali i komponovali bugarska hip hop zvezda, top kompozitor i producent, Pavell (iz dua Pavell&Venci Venc), Iskren Tonchev-Iskrata i još jedan poznati kompozitor i producent iz Bugarske, Nikolay Nikolov-The X. Dah modernog i tako aktuelnog  tropical house zvuka koji već dve godine vlada svetskom muzičkom scenom,  dodao je švedski producent Ollipop (The Kennel).

DARA je singl prilagodila i međunarodnoj muzičkoj sceni i publici, pa tako imamo verziju „Onto You“ za koju je tekst napisala Rachel Row, jedna od najboljih tekstopisaca i izvođača u Bugarskoj.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.