Svet Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

“ADIDAS“ predstavio zvaničnu loptu grupne faze UEFA lige šampiona

“Adidas“ je danas predstavio zvaničnu loptu za grupnu fazu takmičenja UEFA Lige šampiona 2016/17. Lopta koja će pomoći da se odluče pobednici najvećeg klupskog takmičenja, ima novi upečatljiv dizajn koji sadrži odgovore poznatih igrača šta za njih znači pobeda.

Rukom ispisane poruke nekih od najboljih igrača sveta, uključujući Mesuta Ozila, Tonija Krosa, Hamesa Rodrigeza i Gereta Bejla pokazuju način na koji svaki od njih pobeđuje. „Igraj svoj život, a ja ću moj“ poručuje Ozil, a Toni Kros dodaje „kontrola igre je sve“. Hames Rodrugez ističe „la creatividad gana”, što znači „kreativnost pobeđuje“ dok Bejl podseća da treba „biti brži od metka“.

Nova lopta se sastoji od belih panela koji su okruženi zelenim zvezdama, a dizajn u osnovi ima logo UEFA Lige šampiona. Kao i sve zvanične lopte UEFA Lige šampiona, lopta ima takvu spoljnu strukturu koja stvara površinu bez šavova za optimalno naleganje u svim uslovima.

Zvanična lopta biće deo i adidas „Gamedayplus“ serije koja se vraća sa novom sezonom UEFA Lige šampiona, a emituje se na adidas Football Youtube kanalu gde će biti prikazani ekskluzivni intervjui, proizvodi i segmenti najboljih svetskih klubova i igrača.

Ovom loptom će se igrati od 13. septembra do 7. decembra 2016, a biće dostupna u prodaji izabranih maloprodajnih objekata i putem sajta http://www.adidas.com/football.

adidas UCL Ball (3)

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.