Svet

adidas predstavio novi dres Mancester Junajteda

adidas i Mančester Junajted predstavili su novi dres za sezonu 2016/17 inspirisan vremenom kada je klub nastupao pod imenom Njuton Hit (Newton Heath LYR).

[pullquote]Dres za sezonu 2016/17 inspirisan legendarnim dizajnom Njuton Hita iz 1878.[/pullquote]

U drugoj godini partnerstva sa Mančester Junajtedom, adidas je za novi dizajn dresa preuzeo detalje iz slavne istorije kluba. Zvanični grb grada Mančestera je u osnovi ideje za grafiku saća koja prepliće dva bloka crvene boje i na taj način evocira uspomenu na dres Njuton Hita iz 1878. godine. Inspirisan je pčelom radilicom koja se pojavljuje na grbu, a potiče iz vremena Industrijske revolucije u kojoj je Mančester odigrao značajnu ulogu.


Jaka radna etika grada je i deo nasleđa kluba, koju igrači ponosno predstavljaju svaki put kada obuku dres i izađu na teren.

Zvanična prezentacija biće u Kini tokom turneje koju podržava kompanija Aon, a na terenu će se pojaviti prvi put 25. jula u Pekingu kada se Junajted sastaje sa Sitijem.

MUFC-KIT-2016-3PLAYERS1-NEW (1)

Pored replike dresa, dostupna je i autentična verzija koju nose igrači, verzija sa dugim rukavima, kao i majice specijalno napravljene za decu i žene.

Za više informacija i slika novog Mančester Junajted dresa posetite www.adidas.co.uk/frontrow. Pridružite se razgovoru koristeći @adidasUK i @ManUtd.

O Mančester Junajtedu:

Mančester Junajted je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih sportskih timova na svetu. Kroz 138 godina dugu istoriju, klub je osvojio 63 trofeja što mu je omogućilo da postane vodeći svetski sportski brend i okupi globalnu zajednicu od 659 miliona strastvenih navijača.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.