Svet Zanimljivosti

adidas izaziva kreatore igre da prestanu da „prate“ Mesija

Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte zvezda je novog adidas filma koji inspiriše kreatore današnjice

Leo Mesi, bez sumnje najbolji igrač u istoriji fudbala, danas je podstakao kreatore igre da krenu svojim sopstvenim putem, i da im on više ne bude uzor. “Unfollow” je novi adidas film od 60 sekundi koji prati nedavno lansiranje kampanje „Kreiraj svoju igru“.

PRESS_STILL_4.

Mesi, neverovatni četvorostruki dobitnik Zlatne lopte, koga obožavaju i prate fanovi širom sveta, primio je najveća priznanja, kako od strane stručnjaka, tako i ljudi van terena. Ali fudbal se promenio i ovaj film prikazuje scenu u kojoj Mesi izaziva sledeću generaciju kreatora igre. Za njih, on više nije heroj – on je sada konkurencija.

PRESS_STILL_3.

“Unfollow” je najnovije poglavlje za Sport15, koje predstavlja dalji napredak komunikacije adidasa kao kompanije. U svetu koji je prepun sledbenika i pratilaca, adidas se obraća onima koji mogu da budu dovoljno odvažni da se istaknu. Film poziva na akciju, sve one koji prkose pravilima. Da bi se napravila razlika u igri koja se danas menja, ne treba biti kao Leo Mesi, već uzeti samo nešto od njega, potom kreirati nešto svoje.

PRESS_STILL_2.

Vođen misijom brenda da bude najbolji sporski brend na svetu, film je dodatni dokaz adidasove želje da napravi revoluciju igre širom sveta. Sport, danas nije u tome da se stoji sa strane i posmatra tuđa veština, već je u tome da se pronađe sopstveni put i uklone sve prepreke na tom putu do cilja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.