Svet

adidas i Juventus potpisali ugovor na 6 godina – predstavljeni dresovi za novu sezonu

Tim Juventusa nosiće adidas od danas do 2021. godine. Početak ovog partnerstva označen je predstavljanjem dresova za narednu sezonu, kako za igru na domaćem terenu tako i kada se gostuje. Ovo lasniranje je samo prvo poglavlje u budućoj istoriji kompanije adidas i kluba Juventus.

 

Dizajn za igru na domaćem terenu

Poštujući tradiciju, novi dres za igru na domaćem terenu biće legendarna crno-bela majica, beli šorts i bele čarape. Novi dres obuhvata crne i bele pruge kao podsetnik na prepoznatljiv stil kluba Juventus. Pruge nisu oivičene, već su ispresecane, stvarajući povezanost između bele i crne boje.

Juventus_details_digital_2_square
adidas i Juventus potpisali ugovor na 6 godina

Crni porub na dnu dresa prikazuje grafički print slova J, simbola kluba, i detalje koji podsećaju na jedinstven dizajn stadiona Juventusa. Tri crne adidas crte smeštene su na belim delovima rukava, kako bi istakle vezu dva brenda. Okovratnik u obliku slova V je beli, adidas logo je crni sa belim ivicama. Šorts je bele boje sa tri crne crte. Juventus logo je sa prednje strane, a crni adidas logo je na zadnjoj strani. Čarape su bele sa sa tri crne crte.

Imena i brojevi igrača biće u crnoj boji.

adidas i Juventus potpisali ugovor na 6 godina
adidas i Juventus potpisali ugovor na 6 godina

 

Dizajn za igru u gostima

Dres za igru u gostima kombinuje tradicionalan izgled sa uplivom inovacija. Od 1897. godine, kada je klub osnovan, do 1903. godine igrači Juventusa nosili su pink majice i crne šortseve, čime je kreiran legendarni izgled koji je sastavni deo istorije kluba. Iz tog razloga adidas dizajneri su obnovili tradiciju kombinujući svetlu pink boju legendarnog klupskog dresa uz aplikacije sa jačom pink bojom na rukavima i sa prednje strane, uz bele pruge, čime je kreiran savršeni spoj autentičnosti i savremenog izgleda.

Kao i kod dresa za domaći teren, porub se nalazi na aplikacijama, u ovom slučaju je bele boje, gde se nalaze slovo J i obrisi stadiona Juventusa. Okrugao okovratnik je crne boje kao i logo i adidas tri crte. Šorts je crni sa tri crte a adidas logo na zadnjem delu je svetlo pink boje. Juventus logo je sa prednje strane. Čarape su svetlo pink sa delovima bele boje, uklapajući se u pruge na grudima majice. Imena i brojevi igrača biće u crnoj boji.

 

„Po prvi put ikada Juventus će nositi tri crte. Ponosni smo na partnerstvo potpisano sa šampionskim italijanskim klubom, a u isto vreme srećni smo što smo predstavili fanovima dresove za igru kod kuće i u gostima, za sezonu  2015/16.“, izjavio je Andreas Gelner, adidas direktor za Južnu Evropu. „Najbolji način da se započne ova nova avantura jeste da se proslave trijumfi „crno-belih“ u nedavnom periodu.  To smo uradili ugradnjom u dizajn tri zlatne zvezde uključene u logo kluba, inspirisane mestom koje sumira sve uspehe: stadion Juventusa.“

Dresovi za igru kod kuće i u gostima dostupni su od danas u adidas i Juventus prodavnicama, u specijalizovanim radnjama i putem internet prodaje.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.