Najave Hrvatska

Želite li poletjeti i pomaknuti svoje granice? Dođite na Womanary Summer vibe!

Sigurno ste maštali o jednom ovako ludom-adrenalinskom-pozitivnom-inspirativnom-hrabrom-veselom-punom smijeha i dobrog društva izletu. Znamo da ste zasigurno barem jednom maštali da radite sulude stvari; putujete svijetom, skačete s padobranom, popnete se na Mont Everest ili napišete knjigu o svom životu i slično; ali nikada niste imali hrabrosti za to jer je STRAH bio jači…

Onda? Još uvijek vas je strah OSTVARITI SVOJE SNOVE i ludo se zabaviti?

Womanary & B&B centar sportova na moru 17. i 18. lipnja organiziraju nezaboravan dvodnevni izlet u Puntu na otoku Krku čiji je cilj osvijestiti te se suočiti sa strahovima koji nas sprječavaju da ostvarimo svoje snove.

Sjećate li se Womanary vikenda za žene u listopadu 2016. godine? Prisjetimo se… Od prvog Womanary vikenda za žene prošlo je 7 mjeseci. B&B centar sportova na moru bio je generalni pokrovitelj Womanary 2016. te se suradnja nastavila i kroz ovaj izlet. Nakon tog vikenda kružila je pozitivna vibra, priče i fotografije s vikenda, lijepe uspomene, stekla su se nova prijateljstva i ono što je najdragocjenije, a to je ONAJ POSEBAN OSJEĆAJ što je svaka od polaznica Womanary vikenda ponijela sa sobom u svom srcu.

Vjerujemo da ćemo i kroz Womanary Summer vibe izlet potaknuti sve polaznice na pozitivne promjene te da će pronaći inspiraciju koja će ih voditi dalje na njihovom putu.

Tamara Zubakosnivačica Womanary projekta, ispričala nam je od kuda dolaze ove kreativne ideje i zašto se odlučila napraviti Womanary Summer vibe izlet.

„Sve što radim jest zapravo ono što ja jesam, odnosno iskustva kroz koja sam ja prošla i želim to podijeliti s ostalima s ciljem da će to pomoći drugim ženama na njihovom putu. Womanary vikend je krenuo od male ideje da se žene podruže, podijele svoja znanja i dobro zabave. Ovaj izlet izrodio se iz moje osobne želje da pobijedim neke svoje strahove. Naime nakon Womanary vikenda i u toku cijelog procesa organiziranja podigli su se kod mene strahovi za koje uopće nisam znala. Womanary je i meni poslužio kao iskustvo kroz koje sam još dublje i bolje spoznala sebe. Tada sam u hodu rješavala svoje strahove, no moram priznati da kad je W vikend završio nisam više bila sigurna da li ga želim ponoviti. Iako sam program za Womanary 2017. imala spreman već u 12mj prošle godine strah me je lagano počeo prevladavati te sam već bila na rubu da odustanem od svega bez obzira na to što mi je pomisao na odustajanje od Womanaryija bila izuzetno bolna. Krajem drugog mjeseca imala sam telefonski razgovor s Yasminom Buweden, vlasnicom sportskog centra na vodi B&B Punat, koji mi je otvorio nove spoznaje i shvatila sam da san koji želimo živjeti ne dolazi preko noći s instant formulom. To je nešto zbog čega se svako jutro ponovo budimo. Zbog čega dišemo, zbog čega živimo. To je proces koji iziskuje vrijeme, strpljenje, upornost… no tu se jave strahovi koji nas sprječavaju da idemo dalje i svi mi (uključujući i mene) lakše odustanemo nego se suočimo sa strahom i nastavimo dalje. Ono što sam naučila kroz ovaj dio svog putovanja je da to nije borba protiv straha već da kroz suočavanje sa svojim strahovima učim o razumijevanju, suosjećanju i toleranciji prema SEBI.

Žene su izuzetno hrabre i spremne suočiti se sa svim i svačim kada su u pitanju drugi. Spremne su i život dati za svoju djecu, partnera, svoju obitelj i uz sve to predane su svom poslu… Idu preko svih mogućih i nemogućih granica no kada su u pitanju one same i njihove želje, njihovi snovi kao da nikada nisu čule za riječ hrabrost. Ponekad je najveća hrabrost reći samoj sebi: „Dosta, potreban mi je odmor!“ Yasmina nam je pripremila program „Fly High“ za koji moram priznati da će biti i za mene djelomično iznenađenje jer mi nije htjela previše detalja otkrivati no kako je cijeli ovaj izlet namijenjen suočavanju sa strahovima a jedan od naših velikih strahova je „suočavanje s nepoznatim“ ostavit ćemo vas u nedoumici što vam točno spremamo. Sama odluka da nam se pridružite na ovom izletu na kojem nas čeka puno iznenađenja je vaš prvi korak u suočavanju sa strahom. Ono što vam Yasmina i ja garantiramo je dobra zabava, puno smijeha, radost i uzajamnu podršku.

Zato vas drage moje žene pozivam na ovaj izlet da se odvažite i same sebi dozvolite pronaći hrabrost za samu sebe 🙂 Ono što je bitno naglasiti, na ovaj vikend pozvani su i muškarci kako bi nas podržali u našim snovima. Kako bi rekla Yasmina, ovaj Womanary u sebi ima i onaj MANary dio ? „

Dakle, izazivamo vas na dva dana spajanja nemogućeg u moguće, dva dana pomicanja svojih granica, dva dana pretvaranja STRAHA u INSPIRATIVNU VIBRACIJU stvaranja… dva dana druženja i međusobne podrške uz puno, puno smijeha, zabave, sunčanja i ljetne vibracije! Spremni? 

PROGRAM Womanary SUMMER VIBE powered by B&B

Sve prijave i rezervacije možete napraviti putem maila: prijave@womanary.hr

Ostale informacije na: info@womanary.hr

Max broj sudionika: 48

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.