Najave Srbija

Virdžinija Salas Kastiljo jedna od govornica ovogodišnje Spark.me konferencije

Virdžinija Salas Kastiljo (Virginia Salas Kastilio), izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedan od pet vodećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svetu govoriće na ovogodišnjoj, petoj po redu, Spark.me konferenciji.

Salas Kastiljo je osnivačica i izvršna direktorka Ginicanbreathe, marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim onlajn korisnicima. Časopis Inc. ju je izabrao za jednog od pet najvećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svetu. Interesantno je napomenuti da je Salas Kastiljo jedina žena na listi, a da su ostali navedeni stručnjaci Geri Vejnerčak, DJ Kaled, Mark Šuster i Džordan Zimerman. Sarađivala je sa organizacijama kao što su BBC, Nasdaq, Sundance i Good Mag, kako bi im pomogla u promociji njihovih sadržaja.

2016 Gini Can Breathe

Salas Kastiljo je, u toku odrastanja, pohađala 15 različitih škola širom sveta i savladala tri svetska jezika. Iako nije završila fakultet, ovo iskustvo ju je pripremilo za buduću karijeru u korporativnom svetu, koja je podrazumevala upravljanje budžetima od preko milijardu dolara u kompanijama kao što su Apple i Oracle. Nakon pet godina rada za neke od najuspešnijih tehnoloških kompanija sveta, Salas Kastiljo je odlučila da se posveti izgradnji ličnog brenda i razvoju privatnog biznisa baziranih na jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu, Snapchatu.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnjih govornika – u pitanju su Rory Sutherland, potpredednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa preko 1,5 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertajzinga, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspešnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, u organizaciji kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.