Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Viasat History premijere u januaru 2016

Zabranjena istorija

PREMIJERA NA KANALU VIASAT HISTORY

Svake srede od 27. januara – 2. marta u 21:00h

Ovog januara voditelj Džejmi Tikston je ponovo sa nama u novoj sezoni “ Zabranjena istorija” u kojoj nam priča neverovatne priče iz istorijskih izvora o velikim bogatstvima, dugo čuvanim teorijama zavere, drevnim relikvijama, izgubljenim civilizacijama i tajni iz ratova.

Vladajuće strukture su uvek osećale strah kada iskrsnu neki novi dokazi i uzdrmaju ideje i koncepte koji su decenijama i vekovima smatrani proverenim činjenicama. Godinama su neobične priče bile zataškavane i prigušivane, a hrabri ljudi koji su istinu želeli obelodaniti, sprečeni su, ili osuđeni. Sve do sada. Voditelj Džejmi Tikston putuje uzduž i popreko planete u potrazi za odgovorima na najveće zagonetke istorije.

1.epizoda

Džejmi kreće u potragu za Zavetnim kovčegom, koji je po etiopljanskoj legendi, sačuvan u drevnom, svetom gradu Aksum

2.epizoda

Džejmi ispituje neobičnu teoriju po kojoj Hitler nije počinio samoubistvo, već je ustvari pobegao iz svog zloglasnog bunkera.

3.epizoda

Džejmi istražuje priču o „čoveku pod gvozdenom maskom“, uzevši je kao stvarnu, iako su njegov identitet i okolnosti hapšenja obavijeni velom tajne.

4.epizoda

Džejmi putuje u Rumuniju, naoružan raspećem i belim lukom, da bi istražio koliko je legenda o vampirima zaista bazirana na istini.

5.epizoda

Džejmi će zagrebati iza uvrženih mišljenja i verovanja i povesti nas u podzemlje da bi istražio neverovatnu istoriju Satanove crkve.

6.epizoda

Džejmi putuje u podneblje kralja Artura i sreće se sa lingvistom koji je ubeđen da je legenda o kralju Arturu i svaka ličnost u njoj, zasnovana na nekoj od istorijskih činjenica.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.