Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Viasat History premijere u avgustu 2015

Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije

PREMIJERA NA KANALU VIASAT HISTORY

Ponedeljkom, od 3. do 24. avgusta, u 21:00h

Njihova priča je toliko šokantna i puna surovosti, njihovi karakteri toliko nemilosrdni i sirovi, da je teško poverovati da ih nije izmislio Holivud. Ali priča o Plantagenetima je itekako istinita – porodica iznikla iz haosa, mraka i nasilja srednjeg veka, a potom zavladala celom Engleskom.

Generacija za generacijom, vladali su zemljom više od trista godina. Konkurenciju su smrvili bez milosti i postali najmoćnija dinastija Engleske ikada.

Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije 2
Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije 2

Svoj put ka spektakularnom uspehu, prokrčili su ubistvima, izdajom i tiranijom. Zarad dobra, ili ne, kraljevi dinastije Plantageneta, iskovali su englesku naciju. Ovo je priča o dominantnim očevima, izdajničkim saveznicima, suprugama preljubnicama, trulim brakovima, zavađenom braćom i najboljim prijateljima koji su postali smrtni neprijatelji. U ovoj hipnotišućoj četvorodelnoj seriji, upoznaćete nesvakidašnje ličnosti ponešene sirovim ljudskim emocijama – pohlepom,  ljubavlju i mržnjom. Krv i žeđ za vlašću konstantan su motiv cele njihove istorije.

Prezentovana od strane priznatog istoričara Dena Džounza, serija „Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije“  spaja uzbudljive priče sa dramskim rekonstrukcijama, da bi oživela jedan od najnasilnijih i najdramatičnijih perioda u istoriji Britanije. Ovo je istorija za koju još ne znate!

1.epizoda – 3.8.2015. u 21h

2.epizoda – 10.8.2015. u 21h

3.epizoda – 17.8.2015. u 21h

4.epizoda – 24.8.2015. u 21h

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.