Najave Srbija

Veseli Uskrs u Delta City-ju

I ove godine najmlađe očekuje najveselija uskršnja zabava u atrijumu Delta City-ja – takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja, kao i radionice modelovanja uskršnjih figurica.

Najmlađi posetioci Delta City-ja i ovog Uskrsa imaće priliku da uživaju u veselom druženju, ispunjenom zabavom i igrom. Radionice na kojima će zajedno sa animatorima praviti i oslikavati uskršnje figurice, face painting, tradicionalno takmičenje u farbanju uskršnjih jaja… samo su deo ovogodišnjeg uskršnjeg programa koji očekuje decu, 27. i 28. aprila, od 15 do 19 časova, kao i 29. i 30. aprila, od 14 do 18 časova, u atrijumu šoping-mola.

Uskršnja postavka 018

Izbor za najlepše oslikano uskršnje jaje

Najlepše i najoriginalnije ofarbana uskršnja jaja biće izabrana u subotu, 30. aprila, u 18 časova, a najtalentovanija deca će osvojiti i brojne zanimljive nagrade. Nakon proglašenja pobednika, sva jaja koja su se takmičila moći da se otkupe uz simboličnu donaciju, koje će biti usmerena u humanitarne svrhe organizaciji „Podrži život“.

Uskršnja postavka 002

Radno vreme Delta City-ja za vreme praznika:

  1. april, Veliki petak – od 10 do 18 sati (osim Cineplexx-a i Casina Favorit koji rade od 10 do 01 sat, dok Ultra centar Galaktika radi od 10 do 23 sata)
  2. maj, Uskrs – neradni dan (osim Cineplexx-a i Casina Favorit koji rade od 10 do 01 sat)

Deco, budite deo veselog uskršnjeg druženja u Delta City-ju!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.