Najave Srbija

Veliki sportski događaj u Beogradu: „Serbian Throwdown 2015 „

Finalno takmičenje najboljih CrossFit-era Evrope na Beogradskom sajmu

Serbian Throwdown 2015, jedno od najvećih regionalnih takmičenje u CrossFit -u, održaće se tokom vikenda 03. i 04. oktobra u Hali 5 Beogradskog sajma, pod pokroviteljstvom brenda Reebok. Ove godine vladalo je veliko interesovanje prijavljenih, a u finale je prošlo 200 takmičara iz Srbije i inostranstva, što je četiri puta više nego prošle godine. U dva dana takmičenja oni će se nadmetati za nagradni fond od 4700 evra.

Ulaz za posetioce je besplatan.

Serbian Throwdown 3

CrossFit takmičari pokazaće svoju mentalnu i fizičku spremnost u dve kategorije: „Elite“ i „Scaled“. Takmičenje obuhvata i mušku i žensku kategoriju vežbača, a učesnici dolaze iz: Nemačke, Italije, Francuske, Austrije, Grčke, Makedonije, Bosne, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Poljske, Rumunije, Bugarske i, naravno, Srbije.

Katrin Tanja 2

Prvi Serbian Throwdown održan je u decembru 2014, kada je ovo takmičenje izazvalo veliku pažnju, a posebno gošća koja je održala radionicu, CrossFit elitna takmičarka Katrin Tanja Davidsdotir, koja je ove godine postala „NajFit žena na svetu“, na takmičenju 2015 Reebok CrossFit Games održanom u SAD-u.

Katrin Tanja 1CrossFit je sport koji objedinjuje različite olimpijske discipline – gimnastiku, trčanje, dizanje tegova, plivanje i veslanje. On obuhvata vežbe eksplozivnosti, izdržljivosti, snage i statike, pa je tako postao veoma atraktivan širom sveta.

Serbian Throwdown 1

CrossFit vežbe podrazumevaju veliki napor, ali njihovo savladavanje dovodi kako do jačanja tela tako i do jačanja uma. Tempo  treninga je veoma intenzivan, sa kratkim pauzama ili bez pauza između vežbi. CrossFit trening namenjen je i rekreativcima i profesionalnim takmičarima.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.