Najave Srbija

Velika besplatna trka na Adi 3. oktobra #OpenRun

Velika adidas Open Run trka održaće se u subotu, 3. oktobra na Adi Ciganliji, čime je Beograd i ove godine stao u rang velikih svetskih metropola u kojima se tradicionalno održavaju otvorene trke. Trka adidas Open Run se održava drugu godinu zaredom, trči se 7,700 km oko Savskog jezera, zagrevanje je u 10.30, a trka počinje u 11 časova!

Start adidas Open Run trke Foto Antonio Ahel 18

Učešće je besplatno, ali takmičari moraju nositi startni broj. Svi koji se prijave za trku preko sajta adidasrunningteam.rs startni broj mogu preuzeti na dan trke, na info pultu, a oni koji se za trku prijave direktno u adidas radnjama u TC Ušće i TC Delta City startne brojeve mogu preuzeti odmah. Kao i prošle godine, biće omogućeno učešće i maloletnim osobama, uz saglasnost roditelja.

Pobednici trke u muškoj i ženskoj konkurenciji osvajaju vaučere u vrednosti od 500 evra za kupovinu adidas atletske opreme, a drugoplasirani i trećeplasirani takmičari osvajaju adidas Boost patike.

Već nekoliko godina se kontinuirano podržava trkačka zajednica i slavi trčanje u organizaciji brenda adidas. U proteklom periodu okupljena je trkačka zajednica sa preko 1000 članova –adidas Running Team, uz školu trčanja i zajednička učešća na maratonima širom Srbije; organizovane su Boost Belgrade trke na različitim urbanim lokacijama Beograda, a kao vrhunac trkačke sezone drugu godinu zaredom održava se otvorena trka – adidas Open Run na Adi Ciganliji.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.