Najave Srbija

UNIQA i 24 sata elegancije 2015.

Beograd će imati priliku da po peti jubilarni put bude domaćin manifestacije „24 sata Elegancije – Concours d’Elegance & Salon of Excellence”. Trodnevni spektakl, posvećen automobilskoj kulturi, rafiniranosti i kvalitetu, održaće se od 11. do 13. septembra, u partnerstvu sa Grand Casinom Beograd i u sinergiji sa Srpskim savezom za istorijska vozila, članom FIVA-e, te uz veliku podršku Muzeja automobila, i uz saradnju sa Turističkom organizacijom Beograda, a pod patronatom kraljevske porodice Karađorđević.

Subota 12. septembar biće u znaku „Belgrade Classic Car Show-a 2015” pod pokroviteljstvom UNIQA osiguranja i JAGUARA, na kojem predstavljamo zvezde među automobilima u vlasništvu najpoznatijih svetskih i domaćih kolekcionara. Oni će predvoditi i „Tour Historique 2015“ – paradni defile najlepših klasičnih automobila po stazi oko Kalemegdana, kojom se vozila čuvena trka formula davne 1939. godine.

24 sata elegancije 2014 - 2.

Ovo je ujedno i veliki jubilej, 76. godina beogradskog Grand Prix-a, koji će biti realizovan u saradnji sa Srpskim savezom za istorijska vozila, beogradskim Muzejem automobila, i uz veliku podršku Turističke organizacije Beograda.

Na Kalemegdanu će u 12.9. u 11h biti otvorena i izložba fotografija posvećena budućoj knjizi “Beogradski konkurs elegancije između dva rata,”  autora Miroslava Milutinovića.

Ulaz je besplatan i slobodan za sve posetioce BELGRADE CLASSIC CAR SHOW-a powered by UNIQA osiguranje, JAGUAR Tour Historique – parade automobila oko Kalemegdana, CHIVAS Concours d’Elegance 2015 – izložbe klasik automobila ispred Grand Casina Beograd.

U čast oldtajmera, kompanija UNIQA posebno je obogatila svoj portfolio ponudom Kasko 30+, koja pruža osiguranje za istorijska vozila starija od 30 godina. Ponosni vlasnici oldtajmera, zahvaljujući toj usluzi, mogu svoje unikatne ljubimce da osiguraju od gotovo svih opasnosti, manjih oštećenja, havarisanja i krađe, dugoročno, ali i na svega nekoliko dana. Ovim osiguranjem moguće je osigurati i vozila koja su u mirovanju, odnosno parkirana na propisanim mestima. Sve što je potrebno da bi se ova usluga ostvarila jeste potvrda od Srpskog saveza istorijskih vozila i dokaz o vrednosti vozila od strane ovlašćenog veštaka.

Manifestacija 24 sata Elegancije je događaj svetskog kalibra posvećen prestižnim brendovima koji su sinonim vrhunskog kvaliteta izrade i majstorstva detalja, a prisutnima će priuštiti nezaboravno iskustvo i mogućnost da podele svoju strast prema klasičnim automobilima, eleganciji, stilu i prefinjenosti.

Dodatne informacije prona]ite na www.24hoursofelegance.com

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.