Najave Hrvatska

U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Andree Bocellija

Nastup slavnog talijanskog pjevača sve je bliži, atmosfera je sve usijanija a očekivanja publike premašila su sva očekivanja!

Otkrili su to organizatori koncerta koji će se za nešto manje od dva tjedna održati u zagrebačkoj Areni, koja je posljednjih mjeseci postala mjesto fantastičnih glazbenih spektakala.

„Iako Bocelli u Hrvatskoj već desetljećima uživa neumitnu popularnost, ugodno smo iznenađeni brojem upita i interesom publike. Kako bi svi dobili mogućnost vidjeli omiljenu zvijezdu uživo odlučili smo u prodaju pustiti dodatne ulaznice, jer prigoda kao što je Međunarodni dan žena zaslužuje biti obilježena na najljepši mogući način“ – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Dodatno uzbuđenje unijela je i vijest da će se Bocelliju na pozornici pridružiti Ivana Vrdoljak Vanna, koju je za ovu priliku odabrao tenor osobno. Hrvatska pop zvijezda predstavlja odličan dodatak programu, koji se sastoji od najpoznatijih opernih arija i Bocellijevih najvećih hitova, a sve u iznimno romantičnom raspoloženju. Na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem sjajnog dirigenta Marcella Rota, a lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom “Ivan Goran Kovačić“.

Razveselila vas je vijest o dodatnim ulaznicama? Vremena još nešto imate, stoga posjetite web stranicu www.eventim.hr i osigurajte svoj djelić glazbene čarolije!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.