Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

U Beču sajam stanovanja i enterijera – susret svih čula

Vodeći sajam za stanovanje i dizajn u Austriji predstaviće od 11. do 19. marta najnovije trendove u oblasti stanovanja i dizajna na Bečkom sajmu. Na sajmu će biti oko 500 izlagača iz Austrije i inostranstva a biće izloženo i više od 150 dizajnerskih marki. Izložbene hale biće podeljene tematski na četiri oblasti: kuhinja iz snova (A), nameštaj po meri (B), kupatilo i bašta (C) i dizajnerski komadi (D).

U hali A Bečkog sajma naćiće se sve na temu kuhinje a inovativne tehnologije pobrinuće se za zajednički ugođaj. Za posetioce su spremna predavanja, javno kuvanje i kursevi kuvanja gde će zajednički spremljena jela moći da se probaju.

Nameštaj po meri naći će se u hali B a moto koji će ovde važiti je „Oduševljenje i istrajnost“. Austrijska stolarska scena staviće drvo kao sirovinu u središte pažnje. Veći deo biće posvećen inovacijama u oblasti enterijera a posebno podova, vrata, stepeništa i zidova. Prijatnijem osećaju u svetu nameštaja doprinose tapacirani nameštaj, dodatna oprema i kamini koji će takođe biti izloženi u ovoj hali.

U hali C vladaće harmonija i opuštanje uz nove ideje za opremanje kupatila i bašte. Takođe će u hali C biti predstavljen nameštaj za kupatilo kao i trendovi i inovacije u oblasti sanitarnog dela. „Outdoor-spa“ predstaviće saune, parna kupatila i whirlpool.

© www.christian-husar.com

Za ljubitelje dizajnerskih komada rezervisana je hala D gde će se susresti fascinacija i vrhunski kvalitet.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.