Najave Srbija

Tribina ”Hajde da pričamo o seksu” u DKSG

Tim psihološkog savetovališta za student Pričajmo o tome u saradnji sa Domom kulture Studentski grad, savetovalištem Mozaik i udruženjem Životni balans, organizuje tribinu na temu seksa.

Tribina će biti održana u nedelju 12. februara u 17 časova u Velikoj sali DKSG.

U svetu u kome nam se seksualnost plasira na najrazličitije načine, ideja ljubavi se menja, a čovek se neretko nađe u dilemi i pred mnogobrojnim pitanjima. Da li je sve zaista tako kao što nam se čini: na jedan klik, lako, dostupno i prijatno? Ljubav i seks idu ruku pod ruku i važno je otvoreno razgovarati o obe teme. Kada govorimo o problemima u seksu, to nikada nije problem samo jedne osobe, već para. Gosti u DKSG biće stručnjaci koji se ovom tematikom bave duži niz godina i osim što će nam objasniti ono nepoznato, manje poznato i što nas dovodi u dilemu, odgovaraće i na pitanja publike. Pozivamo vas da dođete sami, u društvu prijatelja ili svojih partnera.

Učestvuju: Dr Milica Ristić, psihijatar, REBT/KBT psihoterapeut i seksolog, Slađana Đorđević, master kliničke psihologije i telesni psihoterapeut i Bojana Obradović koordinatorka tima Pričajmo o tome.

https://www.facebook.com/events/1329392930445264/

Ulaz slobodan.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.