Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Treći RSVP festival u Zagrebu okupiće renomirana imena event industrije u regionu

U zagrebačkom Plaza Event Centru tokom 21. i 22. februara 2018, održaće se treći RSVP festival, jedini regionalni festival specijalizovan za evente. Očekuje se više od 600 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događaja, a sadržaj će biti podeljen u četiri kategorije. Novost je i mogućnost da zainteresovani online predlože svoja predavanja. Expo zona, koja je izazvala veliko interesovanje na prošlogodišnjem izdanju festivala biće dodatno proširena i uključivaće veći broj izlagača. Drugi put zaredom biće dodeljene i ATTEND nagrade u 8 kategorija za najbolje događaje u 2017. godini.

Dvodnevni festival posetiocima će pružiti bogat program i priliku da saznaju koji su tekući trendovi u svim segmentima koji event čine uspešnim, kreativnim i merljivim. Kao što je navedeno u saopštenju organizatora predavanja će biti podeljena u četiri celine – prodaja, marketing, tehnologija i realizacija (doživljaji/iskustva). Ideja je da se posetiocima omogući da biraju između paralelnih predavanja i sami slažu svoj RSVP raspored. Predavanja namenjena prodaji pod nazivom „How to sell Ice to Eskimos“ obuhvatiće predavanja i radionice, marketing teme biće označene pod nazivom „We know you want it“, tehnološke novosti „So last year“, a najviše praktičnih primera i priča o realizacijama evenata (odnosno doživljajima i iskustvima event organizatora) naći će se u kategoriji „Be kind rewind“. Očekuje se više od 60 predavača iz Hrvatske, regije i Evrope, a učesnici mogu očekivati da će, uz teoriju kao dobru podlogu, moći da čuju niz zanimljivih primera i stvarnih priča o eventima iz regije. Zainteresovani mogu online prijaviti svoja predavanja do 14. januara 2018. putem linka, a prijave su otvorene. Programski odbor će tokom druge polovine januara i prve polovine februara evaluirati sva prijavljena potencijalna predavanja i zavisno od usklađenosti s temom i atraktivnosti uvrstiti pojedina u program.

Drugu godinu zaredom dodeliće se i godišnja festivalska nagrada ATTEND za najbolja događanja u regionu. ATTEND se dodeljuje u 8 kategorija, a dobitnike bira žiri sastavljen od nezavisnih stranih i domaćih event, marketing, dizajn i PR stručnjaka i prošlogodišnjeg pobednika. Prijava radova je besplatna, a moguće je prijaviti neograničen broj radova! Svi zainteresirani mogu to učiniti online. Više o prošlogodišnjim dobitnicima može se saznati ovde.

Expo zona tokom prošlogodišnjeg festivala izazvala je veliko interesovanje posetilaca, jer su se mogli upoznati sa najsavremenijom tehničkom opremom za event industriju. Ove godine očekuje se veći broj izlagača u odnosu na prošlu godinu, a posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa aktuelnim tehnološkim inovacijama (koje još nisu ili se vrlo malo koriste u regionu), trendovima u ketering sferi uz demonstraciju. Demoi će biti izvedeni na zanimljiv i interaktivan način.

Kotizacije su u prodaji putem RSVP web stranice, odnosno Entria, a dostupne su Early Bird kotizacije za jedan ili oba dana festivala, kao i studentske kotizacije.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Medijski sponzori smo

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Hvala što nas pratite!