Treća ISKRA konferencija 06. aprila 2019, Kombank Dvorana

0

Treća ISKRA konferencija ponovo je okupila izvanredne predavače, autore, trenere, inovatore i ljude praktičare, koji svoje veliko iskustvo žele da vam prenesu kroz ovaj jedinstven događaj.

Iako je i mala iskra dovoljna da zapali plamen i obasja nam horizont, put moramo preći sami. Ipak, na tom putu ne moramo i biti sami – treba da koristimo mape puta koje su napravili oni pre nas. Učitelji su kroz vekove bili svetionici, pokretači, pomagači, i čak i kada se odlučimo da se otisnemo novim morima, jedno od najvažnijih zadataka je pronaći pravog učitelja za sebe.

Zato su naše ISKRA konferencije zamišljene kao dobra prilika da u jednom danu možete da vidite i čujete najbolje od najboljih, ne biste li od nekog ili od svih, sakupili bisere mudrosti i prateći njihove oznake na putu, ostvarili svoje želje, ciljeve, životnu svrhu i lakše no da tragate sami, dostigli svoj maksimum – u jednom periodu života, ili trajno.

Više no ranije, današnjem čoveku su potrebna raznovrsna znanja, otvorenost ka učenju, sposobnost povezivanja informacija, razumevanje zakonitosti koje vladaju našim životima, a možda nam je najpotrebnije, za početak, ono Sokratovo: ’’Znam da ništa ne znam’’.  

Prepoznavanje je potrebno kao polazišna tačka, ali i kao odskočna daska za nova učenja. Nije dovoljno samo prepozati informacije kao znane od ranije, već ih moramo promisliti, nadgraditi, i zašto ne, kreativno razviti i adaptirati prema sebi.

Različiti, raznorodni, a svi na putu ostvarenja svoje životne misije, učitelji i predavači, terapeuti i stručnjaci, a sve profesionalci, koji su dugogodišnjim radom i ličnim primerom postali vodiči, inspiracija, pomoć, podrška.

Na našoj trećoj ISKRA konferenciji, više nego spremni da vam u tome budu od koristi i da sa vama podele svoja znanja i ideje, biće specijalni gost, Ruben Papian, erudita, filozof, trener, savetnik, inovator, tvorac škole za razvoj duhovnih sposobnosti „Sfera“, izumitelj ezo-gitare, ezo-tv-signala, ezo-kuće, čovek čiji rad i uspeh nije lako opisati, zapaliće prvu iskru kroz EZO ZVUK na EZO gitarama, a potom će vas pozvati na razmišljanje ’Ko sam ja?’

Dr Lea Imširagić, lekar, trener više komplementarnih oblasti, trener intuitivnih sposobnosti, autor sedam knjiga, energetski terapeut, astrolog – povešće vas na ’Put ka svojoj svrsi’.

Lidija M Rosati, NLP trener – učenik i saradnik najboljih svetskih trenera, neumorni predavač širom sveta, podariće vam smernice za kontinuiran lični razvoj – ’Dobijam i kad gubim’.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut, autor sopstvene metode mentalnog čišćenja, stvaranja pozitivnih uverenja do željene promene, poručuje vam ’Promenite život Hipnozom i Samohipnozom’.

Tatjana Šešum, psihoterapeut najširih znanja, homeopata, tvorac prve linije Balkanskih cvetnih esencija, odabrala  je da nas osnaži kroz prepoznavanje dominantnih ARHETIPOVA i da postanemo heroji sopstvenih života.

Vanja Bokun Popović, kvantni psihoterapeut i trener, sportski psiholog i pedagog, trener na polju finansijske transformacije žena, svoje široko znanje je pretočila u misiju da se telo žene i sveta ženska energija vrate na mesto koje im pripada. Kaže: SVE ili NE.

Jelena Milanović, Access Bars trener, energetski terapeut i trener, tragač za suštinom i istinom, poručuje: Uvek izaberi sebe.

Poseban šarm konferenciji daće izložba slika, ekskluzivna i prva samostalna, Vere Jovančević, koja ima 4 godine.

Kombank Dvorana (nekadašnji Dom Sindikata), subota 06.04.2019. od 10 do 17 časova.
Pridružite nam se! Ulaznice možete kupiti već danas na www.iskra.co.rs veb sajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend