Takmičenje za baletski pokret koji vas vodi biznis klasom u Sidnej!

0

Kompanija Qatar Airways je ove godine zvanična avio kompanija Beogradskog festivala igre. To je avio kompanija koja će u Srbiju po prvi put dovesti Sidnejsku kompaniju igre.

Zajedno sa Beogradskim festivalom igre, Qatar Airways je želeo da obraduje publiku i približi joj australijski kontinent!

Tako će u Centru Sava, gde ova prestižna trupa nastupa 4. aprila, biti održano takmičenje publike za najlepši baletski pokret.

Žiri koji će činiti baletski igrači iz sidnejskog ansambla, odlučivaće o pobedniku, a pobednik će dobiti dve avio karte u biznis klasi za let do Sidneja i mogućnost da i u Sidneju uživa u igri Sidnejske kompanije igre! Pre početka, u toku pauze i nakon završetka predstave ove trupe u Centru Sava, takmičenje će se održati u holu dvorane, a publika će moći da odmeri svoje baletsko umeće i zanimljive pokrete! Već narednog dana, žiri će preko FB stranice Beogradskog festivala igre – saopštiti ime pobednika i prikazati snimak pobedničkog plesa.

15. Beogradski festival igre počinje 15. marta i završava se 4. aprila.

Po prvi put u naš region najpoznatiji australijski ansambl iz čuvene Opere u Sidneju dolazi sa sjajnim koreografskim triptihom koga čine dela Australijanke Gabrijele Nenkajvel, Italijana Rafaela Bonačele i Kineza Čenga Cunga Lunga. Trupa će nastupiti 3. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a dan kasnije u beogradskom Centru Sava. Prema rečima kritičara Njujork Tajmsa: „Sidnejska kompanija igre je zapanjujuća. Svi igrači su u svom punom vrhuncu, telesno i emocionalno, potpuno posvećeni delima i osnaženi smelim i inovativnim koreografijama“.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend