Najave Srbija

Takmičenje u Studentskom gradu “Trag u boci, prodaja u Koci“ do 9. aprila

Povodom svetskog dana studenata, Coca-Cola HBC Srbija od 4. do 9. aprila u “Studentskom gradu” organizuje jedinstveno predstavljanje sektora prodaje, pod sloganom “Trag u boci, prodaja u Koci“.

Studenti su pozvani da posete Coca-Cola HBC “escape room” u Studentskom gradu i pridruže se zabavnom takmičenju i rešavanju izazova i zadataka na temu prodaje, a pet najuspešnijih timova će dobiti priliku da se upoznaju sa poslovima komercijaliste, tokom zajedničkih poseta maloprodajnim objektima.

“Pozivamo studente da posete naš kutak u “Studentskom gradu” i da se na zabavan način upoznaju sa poslovima u sektoru prodaje, koji mladima pruža izuzetnu priliku da napreduju i da se razvijaju. Osmislili smo jedinstveni “escape room” kako bismo studentima prikazali dinamičnost poslovanja, ali i predstavili neophodne veštine za rad u ovom sektoru: analitičnost, timski duh i preduzimljivost”, naglašava Dragana Koruga Ristić, direkor sektora za ljudske resurse u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

U nedelju, 9. aprila biće organizovano finale takmičenja, a za najuspešniji tim i njihove prijatelje  Coca-Cola HBC će organizovati žurku na kojoj će imati priliku da se druže sa predstavnicima  kompanije iz komercijalnog sektora.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.