Svetski dan preduzetnika – #StisniPetlju #SaznajKako

0

Povodom Svetskog dana preduzetnika rešili smo da organizujemo online razgovor sa svim osobama zainteresovanim za pokretanje ili unapređenje biznisa.

U petak 21.08, u periodu od 12-14h, odgovaraćemo na vaša pitanja na temu preduzetništva postavljena putem Twittera uz hashtagove #StisniPetlju #SaznajKako (hashtagovi su bitni da bismo lako pronašli postavljena pitanja). Ukoliko nećete biti u prilici da pitanje postavite u vreme kada ćemo uživo odgovarati – možete nam ga poslati već od utorka 18.08. bilo putem javno vidljivog tvita, bilo putem ovog Facebook eventa ili privatnom poruko na Facebooku, odnosno Twitteru .

11873646_871571839595039_108307711346972367_n
Vaši sagovornici biće preduzetnici koji su već dobili sredstva kroz program Pokreni se za posao: Aleksandra Bogdanović (DecjiSajt), Ana Uzon (Бела врана – bela vrana) i Vladimir Kovač (Ecovital), kao i predstavnici nevladine organizacije ENECA, koja sprovodi projekat Pokreni se za posao i kompanije Philip Morris koja je pre šest godina pokrenula ovaj projekat sa ciljem da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da na konkretan način pomogne osobama sa preduzetničkim duhom da pokrenu ili unaprede svoj mali ili porodični biznis.

Virtuelni moderator biće novinar Zoran Stanojević koji će vaša pitanja usmeravati ka sagovornicima koji bi mogli dati najbolji odgovor (pored toga što i sami pitanje možete postaviti željenoj osobi).

Hosted by Pokreni se za posao

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend