Najave Srbija

Svečano otvaranje završne izložbe NELT edukativnog programa

Interdisciplinarna saradnja kao potencijal razvoja mladih profesionalaca na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija

Završna izložba NELT jednogodišnjeg edukativnog programa pod nazivom „Interdisciplinarna saradnja kao potencijal razvoja mladih profesionalaca na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija“ biće svečano otvorena u utorak 27. oktobra u 19.00 časova u Galeriji 12 HUB (G12 HUB) u Karađorđevoj 59. Na izložbi će biti predstavljeni radovi učesnika programa nastali tokom mentorskih radionica, a na otvaranju izložbe će biti uručene i diplome studentima šest beogradskih fakulteta koji su pohađali program. Saradnja kompanije NELT i G12 HUB će se nastaviti u 2016. godini u okviru novog ciklusa programa.

Neltov edukativni program 03

U proteklih godinu dana, 30 studenata sa Fakulteta primenjenih umetnosti, Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta dramskih umetnosti, Fakulteta likovnih umetnosti, Fakulteta za medije i komunikaciju i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu su imali priliku da pohađaju 19 predavanja i stručnih mentorskih radionica otvorenih za javnost i pripreme se za profesionalnu karijeru nakon završenih studija. Pored radionica i predavanja, program je obuhvatao organizovane stručne posete institucijama i kompanijama.

Neltov edukativni program 02

Galerija 12 HUB je centar za umetnost i tehnologiju posvećen promociji i razvoju intermedijske umetnosti i performansa. Kroz intenzivan program razmene znanja G12 HUB nastoji da doprinese unapređenju produkcije mlađe generacije umetnika i istraživača. Struktura programa Galerije kombinuje izložbe, performanse, live stream događaje, digitalne susrete, dijaloge, debate, prezentacije i radionice sa ciljem da promoviše međusektorski i interdisciplinarni pristup umetničkoj produkciji i interpretaciji.

Nelt pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike, i marketinga. Partneri Nelta su velike međunarodne i domaće kompanije sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja, kao što su: Procter&Gamble, Mondelez, Mars, Dr. Oetker, Philip Morris, Reckitt Benckiser, i dr. Nelt edukativni program je jedna u nizu aktivnosti kojom kompanija, u okviru implementacije strategije društveno odgovornog poslovanja, nastoji da unapredi veštine i znanja studenata visokog obrazovanja i upozna ih sa principima profesionalnog rada.

Izložba će biti otvorena do 5. novembra ove godine.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.