“Stranice od peska“ Danijela Jovanovića na ovogodišnjem sajmu knjiga

0

Nakon “Duhova prošlosti“ i “Glasova u tami“, fantastični serijal “Severna kapija“ Danijela Jovanovića se nastavlja. Ove godine na sajmu knjiga u Beogradu svi posetioci će imati priliku da na štandu izdavačke kuće “Otvorena knjiga“ upoznaju svilajnačkog pisca i nabave nastavak sage “Severna kapija“.

Danijel Jovanović je mladi pisac iz Kušiljeva (opština Svilajnac) i 2015. godine je započeo serijal “Severna kapija“, koji je skupio brojne simpatije publike i rasprodao se za par meseci. Rukopis “Severna kapija:Duhovi prošlosti“ je pre svog prvog izdanja ušao u uži izbor za nagradu „Mali Nemo“, kao i konkursa za najbolji neobjavljeni roman izdavačke kuće „Arte“. Knjiga je 2016. doživela i svoje ilustrovano izdanje pod pečatom izdavačke kuće “Vrane”.

Ovaj mladi pisac je nastavio sagu “Severna kapija“ i  oktobru 2017. godine u izdanju „Otvorene knjige“ nastavlja priču pod nazivom “Severna kapija:Glasovi u tami“.

Danijel Jovanović pripada najnovijoj generaciji autora domaće fantastike i istakao se specifičnim serijalom koji do sada nije viđen na našim prostorima. Trenutno je u prodaji i treći deo serijala, pod nazivom “Stranice od peska“, a naredne godine je planiran i završetak serijala slovenske mitologije.

Treći deo serijala „Severna kapija“ donosi nam decu koja su ušla u svet odraslih naglo i bez pripreme, razrešenje bolnog ljubavnog trougla, tragične sudbine i hordu demona iz najudaljenih kutaka ljudskog uma. Jedno je sigurno, odrastanje nikada nije bilo surovije.

Može li grupa tinejdžera da promeni ono što je utisnuto u peskovitim stranicama drevne knjige? Hoće li Suzana podneti breme odluke koja bi mogla da okonča život jednog od njenih prijatelja? Posetite štand izdavačke kuće “Otvorena knjiga“ na ovogodišnjem sajmu knjiga i saznajte hoće li bliznakinje konačno sklopiti sve kockice svoje zagonetne prošlosti?

Sve romane iz serijala „Severna kapija“ možete poručiti preko sajta izdavača, preko zvanične fejsbuk stranice ili ih možete potražiti u knjižarama Delfi, Vulkan i Papirna krila širom zemlje. 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend