Najave Srbija

Stize nova SCI FI serija od autora ZVEZDANE KAPIJE

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je kupovinu serije The Outpost (“predstraža”), koja je nov originalni format SCI FI kanala van Severne Amerike. Izvršni producenti su Dean Devlin, koscenarista i producent čuvene franšize iz 1994. godine Zvezdana kapija (Stargate) i Jonathan Glassner, izvršni producent Zvezdane kapije SG-1  (Stargate SG-1). Deset jednočasovnih epizoda biće premijerno emitovano krajem 2018. godine na kanalu SCI FI u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji, Portugalu, Nemačkoj, Južnoj Americi,  Poljskoj, na Balkanu, Srednjem Istoku, u Africi i Australiji.

The Outpost je avanturistička fantazija u kojoj je glavni lik Talon, koju  tumači Jessica Green (Roman Empire, Ash vs Evil Dead). Ona je snažna heroina i jedina preživela u raciji pod nazivom “Crne krvi.”  Godinama nakon što joj je celo selo uništila banda brutalnih plaćenika, Talon putuje u tvrđavu bez zakona, na ivici civilizovanog sveta, jer  prati ubice svoje porodice. Na svom putovanju u ovo utvrđenje, Talon otkriva da poseduje misterioznu natprirodnu moć koju mora da nauči da kontroliše kako bi se spasila i branila svet protiv fanatičnog verskog diktatora.

U seriji The Outpost takođe igraju: Jake Stormoen (Extinct, Mythica), Andrew Howard (Hatfields and McCoys, Hell on Wheels), Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead), Robyn Malcolm (Top of the Lake, Hostiles) i Kristian Nairn (Game of Thrones, Mythica).  

Kristian Nairn

Pored Devlina i Glassnera, The Outpost izvršni producenti od strane  tima Electric Entertainment su Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson kao i tim Arrowstorm Entertainment koji čine Jason Faller i Kynan Griffin, ekipa koja stoji iza kultnih filmova Mythica.  Takođe je producent i Jennifer Griffin iz Arrowstorm Entertainment.  Seriju su osmislili Kynan Griffin i Jason Faller.  

“Kao kanal posvećen naučnoj fantastici, SCI FI  je savršen dom za ovu jedinstvenu fantazijsko-avanturističku seriju“ izjavio je Steve Patscheck, direktor globalnog programa  NBCU International Netvorks. „Nadamo se da ćemo premijerno prikazati The Outpost za SCI FI fanove širom sveta, kao deo kontinuirane posvećenosti brenda izgradnji vrhunske zajednice za strastvene fanove naučne fantastike.“

„Veoma smo srećni što imamo odlične partnere kao što je NBCUniversal International i nastavljamo dugogodišnje odnose dok zajedno započinjemo našu sledeću seriju“, kaže Sonia Mehandjiiska, direktor međunarodne distribucije Electric Entertainment.

„Oduševljeni smo što smo partneri sa NBCUIN i SCI FI kanalom na međunarodnom nivou. Fanovi i publika širom sveta gledaju SCI FI zbog najboljeg televizijskog programa iz ovog žanra, a znamo da će The Outpost tamo uspeti“, rekao je Jason Faller, izvršni producent Arrovstorm Entertainment. “Uz zvezde u usponu i neverovatan scenario, gledaoci će otkriti svoju novu omiljenu seriju iz žanra fantazije. „

Kancelarija guvernera za ekonomski razvoj i Filmska komisija Jute kojom rukovodi Virginia Pearce, obezbeđuju produkcijska sredstva u državi Juta.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.