Sting sa sinom na sceni Kombank Arene, 17. septembra

0

Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, za koje vlada ogromno interesovanje, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Joe Sumner i harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

Joe Sumner je Stingov sin iz veze sa irskom glumicom Frances Tomelty. U tinejdžerskom periodu počeo je da se bavi muzikom, sviranjem gitare i bubnjeva i to nakon što je čuo Nirvanin album “Nevermind”. Bend koji je kasnije postao Fiction Plane, osnovao je školskim drugom, basistom Dan Brownom i britanskim gitaristom Seton Dauntom.

Solo karijeru Joe Sumner gradi proteklih pet godina. Dok istovremeno vodi rock band Fiction Plane i probija tehnološke granice aplikacijom Vyclone, Joe je odbacivao sve što smatra neautentičnim.

Počinjujući samo sa svojim glasom i akustičnom gitarom, on piše srčane i moćne pesme koje se nikada ne završavaju. “Svaki put kada izvodim pesmu ostavim nekoliko delova potpuno otvorenim za improvizaciju.” – izjavio je o svom stilu izvođenja. “Nakon što se pesma odsvira pedeset puta, mišljenja sam da će biti bolja, neće ostati stalno ista!”.

Ovaj otvoreni stav dolazi iz njegovog ekstremno raznog muzičkog iskustva – od turneja sa muzičarima koje on bukvalno zove porodicom (The Police, Sting) do izvođača kao što je Snoop Dogg ili pevanjem u modernoj opera i komponovanjem hitova za evropske umetnike. Joe takođe predaje na visoko cenjenim kursevima u muzičkim školama fokusirajući se na emotivni pritisak kod pisanja pesama.

Solo debi singl “Jellybean” objavio je početkom ove godine.

U prodaji je još malo ulaznica za koncert Stinga, 17. septembra, i mogu se nabaviti na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: Dom Omladine i Ušće Shopping centra i online preko sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend