Najave Srbija

Srpski pop alhemičar 15. jula nastupa u KC Grad – najava za medije

Luke Black, mladi kantautor i producent, održaće 15. jula koncert u Kulturnom centru „Grad“ u Beogradu. Ekskluzivac prestižne izdavačke kuće „Universal Music“ u prethodne dve godine imao je brojna zapažena izdanja i nastupe širom planete, čime je kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene.

Ove subote, beogradska publika imaće priliku da uživo čuje singlove „D-Generation“, „Demons“, „Holding On To Love“, „Seek & Hide“ i poslednji koji je inspirisan noćnim životom Beograda – „Walpurgis Night“!

LUKE BLACK „Walpurgis night“ – http://vevo.ly/1JS5O8

– U subotu ću izvoditi pesme koje sam pisao i izdao u protekle dve godine, ali i neke koje do sada publika nije čula, kao i obrade mojih omiljenih pesama. Elektronski pop, rok gitare i klavirske deonice su boje kojima će biti oslikan zvuk i program koncerta. Jedva čekam druženje sa beogradskom publikom – kaže Luke Black.

Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luke Black, početkom 2015. godine je postao prvi solo artist iz Srbije kojeg je potpisala najveća izdavačka kuća na svetu!

Za Universal Music Group je do danas izdao dva EP-a i šest singlova!

 

Nakon zapaženih nastupa u Austriji i Hrvatskoj, Luke Black je bio u užem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji proleća prošle godine. U Kini željno čekaju njegov povratak nakon tri rasprodata koncerta u Šangaju, Pekingu i Huangžou prošlog leta. Od nastupa u Italiji, posebno se izdvaja onaj u San Marinu. Tokom poslednjeg Berlin Alternative Fashion Week-a, nastupao je u čuvenom Berghainu na modnoj reviji Ivane Pilje, nakon čega je usledio poziv za još jedan klupski nastup u tom gradu.  

Ne propustite koncert momka koga u regionalnim medijima nazivaju „srpskim pop alhemičarem“!

Sve informacije – https://www.facebook.com/events/124533901475595/

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.