Najave Srbija

Srđan Stanković o uspešnom finansiranju i organizaciji događaja na ProEvents konferenciji

Za svakog organizatora događaja jedna od najbitnijih tema je kako uspešno finansirati i organizovati događaj. Na predstojećoj konferenciji ProEvents imaćete priliku da čujete od Srđana Stankovića kako da dođete do sponzora i kako da im na najbolji način predstavite vaš događaj.

proevents cover

Srđan Stankovć diplomirao je Ekonomiju na Richmond Collegu u Londonu. Master iz medjunarodnog marketinga u Sidnjeu i Master Primenjene ekologije u Beogradu. Sedam godina proveo je u najvećoj pivari na svetu Inbev, gde je radio kao Sponsorship & Event Manager. Tu je zapoceo karijeru event menadžera, sa projektima kao što su Becksperience, Jelen pivo Live… Nakon karijere u velikim kompanijama, Srđan je osnovao Supernatural pokret, organizaciju koja ima za cilj podizanje svesti građana o načinima zaštite životne sredine. Supernatual pokret je iznedrio Supernatural festival, najveći ekološki događaj u zemlji. Ova organizacija se bavi ekološkim i socijalnim preduztništvom i blisko sarađuje sa biznis sektorom.

Više o ProEvents konferenciji možete pogledati OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.