Najave Srbija

Spoj najvećih modnih brendova i vrhunske pop muzike na specijalnoj reviji u šoping centru Promenada

Pored revije u kojoj će učestvovati poznata lica iz sveta mode, sve posetioce šoping centra Promenada očekuje i spektakularni nastup Aleksandre Radović, jedne od najpopularnijih pop pevačica u Srbiji

Internacionalni festival mode i umetnosti, Serbia Fashion Week, koji predstavlja najveću modnu manifestaciju na našim prostorima i beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, biće održan od 9. do 14. oktobra u Novom Sadu. Novina na 13. Serbia Fashion Week-u biće poseban dan posvećen modnim brendovima koji će prikazati svoje nove kolekcije u „Promenadi“, najvećem šoping

centru u Srbiji. Tokom trajanja ovog prestižnog internacionalnog festivala mode i dizajna u Novom Sadu, svi poklonici najnovijih modnih trendova će imati posebnu priliku da prisustvuju Reviji modnih brendova koja će biti održana 12. oktobra na velikoj terasi šoping centra Promenada. Pored modnih poslastica, posetioci će uživati i u nastupu jedne od naših najpopularnijih pop pevačica, Aleksandre Radović.

Tokom tri bloka revija koje počinju u 19 časova, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova koji su prisutni u Promenadi, uključujući P…S…Fashion, Mohito, Beosport, Gagliardi, Under Armour, Barbolini, XYZ Fashion Store, Fashion&Friends, Calvin Klein i Diesel. Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, oficijelni član federacije Visoke mode Francuske. Pored svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor Sajma mode u Parizu, Sajma mode u Berlinu, predavač na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a. Pored Eymeric-a, specijalan stajling za reviju brenda Diesel radiće naša poznata modna stilistkinja, Kristina Bekvalac.

Ovaj poseban dan Serbia Fashion Week-a uveličaće i nastup Aleksandre Radović, jedne od najpopularnijih pop pevačica u Srbiji. Aleksandra će tokom svog nastupa, koji počinje od 21:00h, izvesti neke od numera iz svoje bogate diskografije, a Reviju modnih brendova ulepšaće i brojni gosti, javne ličnosti iz sveta muzike i filma.

Ulaz na Reviju modnih brendova u šoping centru Promenada je besplatan za sve posetioce i ujedno je prvi događaj ovog tipa u sklopu Serbia Fashion Week-a.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje